6.7.2007

Uusia rajoja

Eilen illalla kokeiltiin taas vaihteeksi jotain uutta – mentiin ihan vaan käymään baarissa. Turha varmaan edes erikseen mainita, mutta idea osoittautui todella huonoksi. Vaikka en ole mikään röökinsavun ylin ystävä, niin se paskan/hienhaju on vielä kamalampaa. Siihen kun lisää vielä ulos reilun hellekelin ja eräänkin Kasarminkadulla sijaitsevan ravintolan ilmaston puutteen niin johan on keitos valmis. Mitä opimme tästä – baariin ei todellakaan voi mennä selvin päin, eikä se parinkaan ottaminen ihan riitä.

Uusi rajoja kokeiltiin myös tänä aamuna OMT-fysioterapeutilla. Edellisestä kerrasta viisastuneena olin varustautunut treenikamoilla. Kipupisteille löydettiin tälläkin kertaa uudet kulminaatiopisteet ja ranka paukkui entistä kovemmin. Piste i:n päälle oli niskan rusauttelu, minkä johdosta mulla on lähestulkoon uusi pää, vaikkei se sisältöön vaikuttanutkaan. Onhan se kieltämättä hieno fiilis kun pää kääntyy olan yli kivutta edes kerran vuodessa.

Tänään onkin sitten nokka kohti Vierumäkeä töiden jälkeen. Odotellaan mielenkiinnolla tuleeko viikosta oikeasti urheiluloma vai pelkästään ”urheiluloma”. Olisin kyllä jo aika valmis saamaan selän kuntoon ja aloittamaan kunnon rääkin. Kerrankin olisi puitteet treenata mitä lajia tahansa. Ja sitä paitsi ”urheiluloma” käy varmasti enemmän kunnon päälle.

Ei kommentteja: