11.7.2007

Back in the City

Takaisin kaupungissa taas, eikä täällä ainakaan kelien puolesta juhlita. Lomaa on vielä jäljellä ja nyt täytyykin pohtia tarkkaan, mitä seuraavaksi keksisi. Urheilut on vähän jäissä, mikä karsii kalenterintäytteistä aika paljon. Erinnäiset hermosäteilyt takareidessä estää myös pitkäaikaisen istumisen, joten Miljoonarockit ja pitkät leffat joutuu jättää väliin. (Tai ainakin ne pitkät leffat elokuvateatterissa.)

Nukkuminen ja syöminen eivät rasita jalkaa ja ovat kieltämättä varsin miellyttäviä ajanvietteitä. En välttämättä halua kuitenkaan totuttaa kroppaani 10 tunnin yöuniin sekä parin tunnin päikkäreihin. Töihin pitää kuitenkin palata jo maanantaina. Onneksi viikonloppuna järjestetään Hietsussa taas beachvolley-turnaus, jonka seuraaminen ei myöskään rasita jäseniä (eikä päätä). Toivotaan vaan parempia kelejä. En mäkään sentään sateella sinne lähde.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kelit on ihan loistavia - näin kipeenä oloon.. prkl iski joku paha kurkkuvirus. oliskohan tullut broidin lapsilta? menee fogues ihan dunkkuun kun on 38.5 kuumetta. terva on vielä kokeilematta..

Prepe kirjoitti...

Hei molemmat. Lauantaina sinne Tavalle. Siellä ei sada, mutta voi olla muuten kosteaa. Sitä paitsi kosteilla virvokkeilla on ollut tapana parantaa tauteja ja vammoja jo muinaisten foinikkialaisten ajoista lähtien.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kilautan mikä tilanne. Mahtaako lippuja olla ovelta? Sunnuntaina pitäis olla kondarissa viimeistään sitten Metallicaa varten..Palataan tohon.