17.7.2007

Ehkä etänä

Taas kuuluu sama virsi kuin niin monesti aiemminkin - viikonloppu vapaalla vesisateessa, arkipäivät neljän seinän sisällä toimistossa ja ulkona täydellinen keli. Ulos pitäisi päästä nauttimaan valosta ja ottamaan ehkä jopa pari rusketusraitaa malliksi, mutta lomaa ei ole. Miten sitten toimitaan?

Olen hylännyt ajatuksen töihin tulemisesta auringonnousun aikoihin, vaikka silloin pääsisikin ehkä lähtemään ajoissa. Jotenkin tuntuu tuo uni maistuvan kummallisen hyvältä aamuisin, vaikka kesän valoisuuden pitäisikin piristää. Valitettavasti valo ei tunnu juuri piristävän tätä blogittaajaa. Tuntuu pikemminkin siltä, että unta tarvii jopa enemmän kuin talvella.

Heinäkuu on todellakin toimistoissa hiljaisinta aikaa. Se on ehkä tämänkin toimistorotan pelastus. Kun luettavaa materiaaliakin on se reilut 500 sivua niin ehkä niiden kanssa voi yhden etäpäivän viettää varsin mukavasti. Puhelut siirtyy ja mailit toimii. Huomenna ehkä etänä. Siis ehkä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tänään lounastettiin mestaritallissa ja täytyy sanoa, että ..tutti tulla deskiin kun ulkona on tuollainen keli..

Prepe kirjoitti...

Olisitte lomalla niin kuin kaikki muutkin...no: tämä päivä oli poikkeus. Ei tää ihan yhtä hellettä kuulkaa oo ollu,...

Anonyymi kirjoitti...

Mä olin lomalla viime viikolla, eikä kelit todellakaan suosineet. Nyt töissä, mutta kotona. Ei se keli tästä ikkunankaan läpi juuri lämmitä.

Nora kirjoitti...

Siis mä en kanssa tajua, miten voi väsyttää näin paljon, vaikka on niin valoisaa. Talvella ja pimeinä aikoina odotin, että kohta tulee valoisaa ja sitten ei väsytä koko ajan. No, eipä se vaikuttanut yhtään unen tarpeeseen. Miksi näin? Mikä avuksi?