15.7.2007

Monissa saappaissa

Viikonloppuna oli rooleja jaossa moneen lähtöön. Pääsi kokeilemaan managerin hommia (kun se edellisenä viikonloppuna valittu oli ihan käsi), sai olla stylisti, baarimikko, apukokki, valokuvaaja ja ennen kaikkea todella viiltävä valmentaja. Asiantuntemusta käytettiin toki hyväksi myös yöelämässä.

Ottaen huomioon tiimimme jäsenten ehkä jopa keskimääräistä suuremman vilkkauden, pärjäsin moninaisissa rooleissani mielestäni yllättävän hyvin. Tosin sunnuntaiaamuna lauantain kakkoskoutsin nostaminen ykköspallille oli varmasti ihan oikea veto, vaikkakin se oli vain väliaikaista.

Fiilikset näin viikonlopun päätteksi on kliseisesti väsyneet mutta onnelliset. Tiimi menestyi paremmin kuin viikolla (toisen eräiden tiimimme jäsenten osalta en ole ihan varma mitä se mahtaa tarkoittaa...) Itse sain viimein tänäänkin ruokaa ja pizzan syönti nosti plussin tällä erää vain reiluun sataan.

Kämppä on kuin ryssän helvetti, mutta niin se taitaa olla toisessakin perheessä. Useampikin henkilö sai myös kokeilla "how does it feel to be in my shoes" ja siitäkin selvittiin. Nyt niitä kenkiä onkin sitten ympäri pääkaupunkiseutua. Kumma kyllä - pelaajan roolia mulle ei (tänäkään) viikonloppuna tarjottu.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Hei, sä olit pelaaja perjantaina treeneissä! :)

Mänätseri valittiin itse asiassa jo viime kesänä! ;)

Kämppä on todella jonkun pommin jälkiltä, mutta se ei haittaa, sillä oli niin mukavaa! Ensi kertaa jo odotellessa!

Kengät oli aivan mielttömät! Niistä voi jopa jossain vaiheessa nähdä kuvan mun blogissa! :) Palautellaan, kun ehditään!

Meillä on ihan jäätävä tiimi. Onhan se selvä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mänätseri tarvis kyllä vähän kurssitusta tossa sen hommassa...