10.7.2007

Terveiset Vierumältä. Jostain kumman syystä kone/yhteys/käyttäjä on niin käsi, etten saa määritettyä kirjoitukseeni otsikkoa. Eipä kuitenkaan takerruta pikkuasioihin.

Urheiltu on, vaikka toinen jalka on edelleen "epäkunnossa". Vahvasti näyttää siltä, etten lähdekään Hyrynsalmen soille potkimaan palloa. Vaikka paikanpäällä on tarjolla jos jonkinlaista häppeninkiä futiksen lisäksi, on automatka kuitenkin hieman liian pitkä pelkälle turistisessiolle. Uutena "elämysmatkana" on esitetty vaihtoehtoa lähteä Vesa Keskisen 40-v päiville Tuuriin. Siellä ei kuulemma tarvisi urheilla. Laitetaan harkintaan.

Tähän mennessä lomalla jo on pelattu tennistä (Pirkkona, Pirjona ja jopa omalla nimellä), käyty hakkaamassa palloja rangella useamman korillisen verran, vedetty lonkkarilla tyylillä, käyty testailemassa jalan kuntoa urheilukentällä, nostettu puntteja salilla ja ehkä jopa pisteenä i:n päälle - hypätty järveen viidestä metristä. Tänään aion keskittyä loppupäivän lomani lempiharrastukseen: syömiseen...

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Viikonloppuna tarjolla myös kannustusmahdollisuuksia Hietsussa! :)

Prepe kirjoitti...

Ei sun sinne Tuuriin kannata lähteä. Keskinen pitää alle kakskymppisistä naisista...