25.7.2007

Kesälomista

Tapoihini kuuluu Hesarin lukeminen aamuisin. Viime viikkoina on tosin tuntunut, että sekin lehti taitaa olla kesälomalla. Lehden tekijät eivät ole ilmeisesti huomioineet sitä seikkaa, että kesällä ihmisillä on jopa aikaa lukea kaikki ne turhanpäiväiset tarinat, mitä sivuille on painettu.

Tämän päivän suosikkijutut löytyvät urheilusivuilta. Lähes kokonainen sivu oli käytetty kahteen täysin turhaan juttuun. Toinen kertoi Hesarin oman urheilutoimittajan 100 kilometrin pyöräretkestä Lahteen (vautsi vau!!!) ja toinen taas radio-ohjattavien crossiautojen EM-kisoista. Siis RADIO-ohjattavien autojen. Täytyy pitää peukkuja pystyssä, että HS:lla on kohta lomat pidetty. Ja se pyöräilevä toimittaja voi mun puolesta jatkaa matkaansa Lahdesta eteenpäin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan saman asian kanssa nieleskelin. Etenkin kun lomalaisilla olisi aikaa lukea yksityiskohtaisesti kaikesta kiinnostavastakin ajan kanssa, lehti voisi olla kesällä monipuolisempi ja paksumpi, eikä työssäkäyviä todellakaan vaivaa mikään aivovamma, jonka ansioista hesarin toimittajan fillarointi Lahteen olisi millään tavalla hesarin urheilusivujen arvoinen. toimitukselle palautetta!