30.7.2007

Tiimi-viikonloppu

Meidän tiimi vietti viikonloppua Lahdessa. Paikalla olivat itse pelaajat, mänätseri, koutsi, personal trainer, GM, kampaaja sekä huutosakin johtaja. Lisäksi paikalle oli eksynyt paljon sitä "turhaa sakkia", koska siellä oli kuulemma joku tour.

Lahdesta todettiin tuttuun tyyliin heti aluksi, että se on paska kaupunki missä saa paskaa palvelua. Tai toisin sanoen sitä ei voinut juuri palveluksi sanoa. Onneksi paikalla oli kuitenkin Marcus Grönholm, joten saatiin ilo irti siitäkin osasta. Makkarat oli rapsakkoja, sinappi hyvää ja varusteet kohdillaan - satoi tai paistoi.

Iltasella paikallinen palvelukulttuuri avartui kun tapasimme Tarjoilijan. Tyyppi oli ystävällinen, avulias, puhelias (ei kuitenkaan liian tunkeileva) sekä reipas. Lahden pisteet nousivat. Ihme oli tapahtunut. Jätimme poikkeuksellisesti tippiä, vaikka kyse oli vain Memphis-ravintolasta. HKIssä ei ole vastaavan ketjun ravintoloissa tuollaista palveluihmettä nähty.

Loppuillasta oli vuorossa vielä aarteenetsintää, huonoja juttuja, uusi soittoääni, mustikkapiirakkaa sekä aikuisviihdettä (muka vahingossa). Vanhat eivät lähteneet baariin vaan siirtyivät omiin nurkkiinsa yöunille. "Nuoriso" oli kuulemma viilettänyt pikkutunneille asti ja se näkyi kieltämättä silmistä sunnuntaina. Onneksi melkein kaikilla oli tiimihupparit Rocky-style, vaikka doggy-style nousikin pintaan aina välillä.

Seurahuone tarjosi kelpo aamiaisen, vaikkakin ne pekonit lilluivat kolmen litran rasvakeitoksessa. Harvemmin brekkarilla tulee vedettyä kukkakaaligratiinia, mutta tulipa sekin nyt testattua. Katsomossa oli "aurinkopaikat" buukattu selkänojilla, tosin toisilla selkä lepäsi parinkin pari senttiä ulkona olevan ruuvin päällä.

Kannustus oli huimaa, vaikka eräskin silmäkopalla ensimmäisenä ollut mieshenkilö kehtasi kentältä huudella, että meidän läsnäololla olisi muka negatiivisia vaikutuksia heidän peliinsä. Onneksi sekin väite osoitettiin vääräksi ja enkelikuoromme viritti ilmoille uuden tiimin tunnusbiisin. Eikä se ollut tällä kertaa(kaan) "Who let the dogs out...".

Ai niin - tiimin (siis niiden varsinaisten pelaajien) menestyksestä voitte käydä lukemassa tuolta.

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

:)