1.1.2007

BB & 2007

Vuosi vaihtui teemalla BB. Nyt ei puhuta Big Brotherista eikä Bridgette Bardot:sta vaan tuosta aikamme ehkä legendaarisimmasta tv-sarjasta: Bold and the Beautiful - Kauniit ja Rohkeat.

Kiinnostavintahan illassa oli se, ketkä hahmoista olisivat paikalla. Illan vetävimmät ilmestykset olivat ehdottomasti Dr. Taylor Hayes punaisen stetoskooppinsa kera (vastaanottohuonekin oli pieni ja intiimi) sekä "Ridge's favourite model" leopardiasussaan. Kieltämättä mielenkiintoa sarjaan tulee tuomaan myös Brooken kaksoissisko, joka on erotettu sisarestaan heti syntymän jälkeen ja syväjäädytetty 25 vuodeksi (ei näy vielä Suomessa esitettävissä jaksoissa). Hän oli kuitenkin jo mukana kekkereissä - entinen Miss Texas by the way.

Paikalla olivat myös itse Ridge sekä Brooke 80-luvun jaksoista. Huomattava ero 2000-luvun Boldiksiin oli kasvukäydän kehittyminen. Kasarihahmot olivat 160 senttisiä (myös Ridge) kun taas esimerkiksi 2000-luvun Thorne oli kaksmetrinen. Ihmisten keskipituus on siis todistettavasti viime vuosina kasvanut jopa Kaunareissa.

Yllättävin julkimo näissä karkeloissa oli kuitenkin Nicole Lionelintytär Richie. Oli ilahduttavaa huomata, että neiti oli viimein saanut pari kiloa lihaa luukasansa päälle. Neiti valmistautui Leidit landella -sarjan uuden tuotantokauden kuvauksiin ja paljasti tulevista jaksoista seuraavaa: Paris Hilton on nykyään brunette ja Tinkerbell on historiaa - tilalle on löytetty Gizmo niminen kissa, joka luulee olevansa koira.

Tästä on hyvä jatkaa uusiin seikkailuihin myös vuonna 2007.

Ei kommentteja: