15.1.2007

Polttarit

Järjestimme kaverillemme polttarit menneenä viikonloppuna. Vaikka matkalle osui muutamia vastoinkäymisiä (varatussa saunassa oli vesivahinko, liikuntapaikan käyttölle saatiin punaista valoa) niin lopulta kaikki sujui miten jouhevimmin.

Pari vinkkiä niille, jotka järjestävät polttareita jatkossa. Liikuntapaikoilla toimii parhaiten se, että lähetetään raskaana oleva ystävä "keskustelemaan" vahtimestareiden kanssa. Johan saadaan lupa käyttää rataa ja äkkiä. Bonuksena saatiin muuten Arto Bryggare ja kaverikuvista tuli hienoja. Itse sankari oli vähintään yhtä simpsakassa kunnossa Suomi-Finland edustusasussaan kun silloin joskus Kalevan kisoissa Ratinan kentällä.

Vesinvahingon sattuessa saunatiloissa (me emme siis sitä aiheuttaneet) kannattaa myös pysyä kovana. Korvaavia tiloja löytyy aina sviiteistä lähtien. Tällä kertaa me päädyimme entiseen Lordin saunatiloihin, mistä löytyy mm. parikin poreallasta. Kyllä kelpasi.

Illan tähtihetki oli kuitenkin se, kun Popedan "Costello" Hautamäki soitti sankarillemme ja lauloi yhdessä meidän noin parikymmenhenkisen enkelikuoromme kanssa korkealta ja kovaa Popedan herkän biisin "Jos pillua saa..."

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa on varmasti ollut herkkä hetki. Kappalehan on todella kaunis ja puhuttelee ilmeisesti paitsi amishenkisiä miehiä niin myös emansipoituneita city-naisia. Niinpä onkin suuresti ihmeellistä että noin hieno taidepläjäys ei ole löytänyt tietää Popedan kokoelmalevyille.

Triviatietona mainittakoon että kyseisen kappaleen oikea on Erotomania.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Horst, biisin nimi oli kyllä tiedossa (kuten linkistä näkyy) mutta kukaan ei juuri tunnista kappaletta sillä nimellä. Kertosäkeen alun mainitsemalla saa aikaa paremman efektin, mitä tässäkin tarinassa taas kerran tavoiteltiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä töykoneella tuo linkki oli melkein saman värinen kuin muukin teksti ja niinpä jäi tuo tyyten huomaamatta. Kotioloissahan tuo ero on varsin selvä.

Niinpä joudunkin tässä esittämään julkisen anteeksipyynnön sen johdosta että epäilin minkin Popeda-tuntemusta. Kyllä on selvästi asiat hallussa.

Anonyymi kirjoitti...

Huomaa linkkien "upgreidaus" - toivottavasti nyt näkyy paremmin.