30.1.2007

Dermatologica

Kävin sitten kosmetologilla suhteellisen rankan viikonlopun jälkeen. Mikäs oli sen nautittavampaa kun lievästi gay (?!) kosmetologihitsari arvostelemassa allekirjoittaneen kosteusvoiteiden käyttöä ja tenttaamassa meikin poistoaineista. Aiks. Paras kohta oli kuitenkin ehkä se, kun tämä "ihqu ihoterapeutti" kertoi miten hän aina käyttää kuorintavoidetta suihkussa ja laittaa naamio yleensä ennen suihkuun menoa, jotta se on sitten kätevä pestä samalla pois...

Ennen tätä dermatologican mikrokuorintasessarin aloitusta jouduin täyttämään kysymyslomakkeen, jossa oli lähes yhtä paljon kohtia kuin veripalvelun lomakkeessa. Hieman jouduin miettimään mitä vastaan kysymykseen "Miten monta alkoholiannosta juon viikossa?". Tarkoitettiinko tässä ehkä viime viikkoa (n.50) vai keskiarvoa vai sitä miten aion käyttäytyä jatkossa? Noh, päädyin lopulta ympäripyöreään vastaukseen millä pyrin välttämään alkoholistiparantolaan joutumisen.

Mutta kyllä iho on nyt taas kuulas. Suosittelen kaikille lämpimästi dermatologica mikrokuorintaa hammaslääkärin poralta kuulostavalla vehkeellä gaykosmetologin kera. Koska mennään taas Tahkolle?

Ei kommentteja: