18.1.2007

Helmikuun hyvät päätökset

Taas on pääkaupunkiseudun väki tehnyt Uuden Vuoden lupauksia isolla kädellä. Tämän huomaa erityisesti punttisaleilla ja liikuntahalleilla. Kaikki suorituspaikat ovat tupaten täynnä ja jengi jonottaa, jotta pääsevät kiskomaan soutulaitetta tai punnertamaan penkistä peilin edessä.

Miksi nämä "uuden ja terveellisemmän elämän puolesta" -lupaukset pitää aina tehdä tammikuussa? Helpommastakin se into laantuu, kun omaa kuntoiluvuoroaan joutuu jonottamaan kun ensin on maksanut itsensä kipeäksi salikortista. Tai jos yrittää kansallisen tipattoman tammikuun aikana mennä baariin niin siellä on todella vähän väkeä ja selvin päin pirun tylsää.

Haluankin aloittaa uuden trendin ja ristin sen helmikuun hyviksi päätöksiksi. Ottakaa hyvät ihmiset tammikuu vielä ihan rennosti ja harkitkaa näitä tulevia hyviä päätöksiä hartaudella. Helmikuun alussa kuntosaleillakin on jo paljon väljempää ja tipattoman tammikuun viettäjätkin ovat palanneet baariin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen aina ollut tipattoman tammikuun ajatusta vastaan. Vaikkakin on liki samaan hengenvetoon kehuttava että en yli kuukauteen ole ollut mainittavasti juovuksissa.

Tipattoman tammikuun asemasta olen suunnitellut että vietän joskus pääsiäistä edeltävää paastoa samoissa merkeissä. Viime vuonna taisin juhlistaa paastoa luopumalla telkkarista ja tuo tavallaan toi aikaa moniin muihin hauskempaan asioihin kuten nettisurffailuun.

Muutoin on todettava että näin kypsällä iällä ei enää suuriin muutoksiin pysty. Niinpä jo kebabin ottaminen salaatilla on todellista parannusta omissa tavoissani.