29.1.2007

Tahko lyhyesti

Toisella oli ketsuppi, toisella sinappi. Oli diskopallo, sähköurut, nokkahuilu ja megafoni. Rai rai. Tungettiin nokkaa toisten asioihin, kuunneltiin korvat höröllä ja oltiin "samaa porukkaa". Yks sai sääliä ja harkitsi irtokipsin hommaamista tulevaa varten. Miss Halko titteli vietiin väkisin ja ei missillä pestiin Piazzan lattia. Piirimyyjä sanoi ronkeliksi, toinen rusinaksi ja paskanmarjaksi. Toisella oli jotain mitä muut haluaa, toisella taaskaan ei. Pöydät oli täydellisiä liukudivingiin. Kaikkien Loimaalle hävinneitten nimet oli passissa. Pojille tarjottiin piirakkaa kädestä pitäen ja rotutammalle oli talleja tarjolla. Minkit oli äänessä tauotta ja yks näätä vonkas pesää koko ajan. Mitä tapahtuu Tahkolla, jää Tahkolle. NOT!

PS. Vielä on jäljellä villihevosia...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Halolla on sielu (Kristiina Halkola 2007). Sitä paitsi Loimaa oli ensin ja Loimaa voittaa aina. Oripään villihevoset ovat kesyttämättömiä.

Prepe kirjoitti...

Kiihtelysvaara ei ole kunta Suomessa, mutta voidaan tässä tapauksessa laskea läpi sormien. Säälistä....Myöskään Katar ei ole kunta Suomessa vaan Q:lla kirjoitettuna yksi niistä valtioista joissa ei ole kirjaimia S, U, O, M, I... Vesistöt pysykööt kuitenkin lestissään ja lestiäkin tuli kumottua Tahkolla, tosin vettä siinä harvemmin oli. Paluu arkeen on raskas, mutta niinhän elämä on. Sanoiko joku jo Kimiön?

Anonyymi kirjoitti...

Kiihtelysvaara on kuitenkin ollut kunta. Pahoittelen vanhentunutta informaatiota. En muistanut että yhdistyminen Joensuuhun oli tapahtunut jo jonkin aikaa sitten. Mutta sitä toista K-Vaaraa ei löytynyt edes vanhalta kuntalistalta.

Anonyymi kirjoitti...

No siis musta kunnaksi lasketaan kaikki mikä sanotaan tarpeeksi vahvasti. Esim. KOSSU on ihan hyvä kunta, ja seuramatka on seuramatka loppuun asti.
Varmaa on ainoastaan että pesää Tahkolla sai: LATE!