25.5.2007

Viimeistä viedään

Nyt alkaa olla sitten viimeiset minuutit käsillä pitkäaikaisen työnantajani palveluksessa. Viimeiset pari päivää ovat olleet kaikkea muuta kuin tehokasta työaikaa, mutta niin kai se aina menee kun ollaan vaihtamassa duunipaikkaa.

Eilen vietettiin läksiäisiä sitten isolla vaihteella. Paikalla oli mukavasti jengiä ja turha pönötys oli jätetty pois. En tiedä johtuiko se "isojen herrojen" poissaolosta, mutta tunnelma kekkereissä oli loistava alusta loppuun.

Alkuillasta oli vuorossa klassinen puhe ja kuohuvat. Täytyy sanoa, että olin todella positiivisesti yllätynyt puheen sisällöstä (pelkästään kehuja tietysti ja pieni blondikevennys) varsinkin kun puhuja oli ns. "yllättäjä". Ohjelmassa oli myös läksiäislahjat, mihin myös Horst oli kovasti panostanut. Lisäksi kuultiin mieskuoron serenadi (todella kaunista) sekä moninkertaisia eläköön huutoja. Ja laseja kilistettiin tietysti.

Cantinassa käytiin maistelemassa mansikkamargaritat (muistaakseni 3, tai ehkä 4) ja pistettiin entinen salkkaritähti koville laskuerittelyjen kanssa. Meitähän oli luonnollisesti 20 ja kaikki maksoivat erikseen. Ruokaa oli riittävästi varsinkin kun sitä söi molempien vierustovereiden lautasilta.

Illan päätöspiste oli luonnollisesti Kalle, missä jäykimmätkin meistä löysivät itsensä tanssilattialta puolen yön jälkeen. Fogues meni ihan "kreisiksi" ja riisui kravattinsa kello 1. Tosin hieman maustetun tarinan mukaan allekirjoittanut riisui Foguesin Kallessa ja jääkiekkoilijan rouvalle jäi käteen pelkkä kravatti. No, kukin uskoo mitä lystää.

Loimaannorppa ilmestyi myös vihreässä kesäasussaan näyttämään pojille vähän muuveja, mutta yhteinen aikamme oli valitettavan lyhyt. Too many people to see, too many floors - tuttu ongelma. Mutta kuten tuli muutenkin jossain vaiheessa iltaa todettua, tärkeintä ei ole se määrä vaan se laatu.

Ilta oli kaikin puolin erittäin onnistunut, joten suuret kiitokset kaikille osallistujille. Jäljelle jäi vain tutut spekuloinnit siitä, että kuka nyt lopulta lähti sitten ja kenen kanssa. Henkilökohtaisesti voin tunnustaa, että olen yhä eilisellä reissulla.

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Kenen kanssa mä lähin??!

Minkki P kirjoitti...

Mä en tiedä. Sä karkasit! Sulla on ilmiselvästi jotain kerrottavaa... Vietitkö sä yösi Laten kanssa??!!