22.5.2007

Tenniskausi käyntiin

Sain viimein ulkoilmaurheilut startattua kunnolla, kun raahasin pitkän pojan mukanani tenniskentälle. Jos ei ole pakko saada pelata massakentällä niin Helsingin kaupunki tarjoaa "value for your money" pelikenttien osalta useammissakin kaupunginosissa. Oma suosikkini on Mustikkamaa, joka on sijainniltaan lähestulkoon naapurissa.

Peli ei sujunut ihan niin hyvin kuin kuvittelin (viime kerrasta 1,5v) mutta kelpo palloralleja saatiin kuitenkin aikaiseksi. Pitkä poika meinasi alkuun vähän löysäillä, mutta pistin sen ruotuun aika nopeesti. Kun pelataan tennistä niin sitten lyödään palloa kunnolla ja juostaan ympäri kenttää, eikä vaan läpsytellä. Tyyppi taisi kuvitella etten pysy mukana ja halusi "antaa armoa". Armoa ei kuitenkaan tarvittu. Pysyin perässä ja osuin palloon, mutta en mä edelleenkään osaa syöttää.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Onko syöttö ongelma lajissa kuin lajissa? ;) En mäkään sitä kyllä tenniksessä haltsaa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Tenniksen osalta se ei ole korvien välissä kuten sen toisen lajin kohdalla. Mä en ole vaan koskaan pelannut nuorempana tennistä tai käynyt tenniskurssilla, missä tuon syötön olisi voinut oppia. (ehkä)

Anonyymi kirjoitti...

Syöttö vaati syöttelyä. Eikä sitä oo koskaan aikaa silloin tahkota(huom. salakavalasti tuli vedettyä tahkokin tähän kommenttiin) Joskus vois mennä tunniks vaan syötteleen mutta hyvä että pitkä poika oppi mitä tenniskentällä tehdään!