7.5.2007

Viikonloppu Tallinnassa

Viikonloppu Tallinnassa tuli ja meni. Edellisen viikon riehumisen jäljet olivat vielä selvästi nähtävissä ympäri kaupunkia. Liiketilojen ikkunat oli järjestelmällisesti rikottu useiden katujen varsilta. Osa oli jo uusinut ikkunansa, mutta tyhjännyt myymälät tavaroista yöksi. Toiset liikkeet olivat tyytyneet vanereihin ikkunalasien sijaan, joihin oli sitten kirjoitettu "Olemme avatud". Mitään hulinaa ei kaupungissa kuitenkaan tänä viikonloppuna näkynyt, poliiseja sitäkin enemmän. Seuraavien "karkeloiden" oletetaan puhkeavan nyt 9.pv - Voiton päivänä.

Omaa olemista ei menneet tai mahdollisesti tulevat mellakat haitanneet. Hyvät ostospaikat löytyivät sieltä mistä ennenkin ja kenkiä tuli taas ostettua liikaa. Kavereiden paikallistuntemuksen avulla löydettiin pari uutta suosikkiravintolaa. Perjantai-illan dinner mesta WS Cafe tarjoaa kohtuuhintaista italiasta tai intialaista settiä trendikkäässä ympäristössä.

Ehdoton suosikki oli kuitenkin lauantai-illan kokemus African Kitchen, jossa voi esimerkiksi maistella eri Afrikan maiden mukaan nimettyjä drinkkejä. Paikka ei ole mikään "fine-dining" ravintola vaan soveltuu pikemminkin kavereiden kanssa illastamiseen pitkällä kaavalla. Todella hyvää perusruokaa ilman turhia kikkailuja. Jopa alkupala-annokset olivat kerrankin reilun kokoisia. Ja hyvän viinipullon saa pöytään 15 eurolla.

2 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Onko Lasso-bar vielä olemassa...? Ette varmaan käyneet...

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon en osaa vastata, mutta voin toki ottaa selvää jos haluat?