2.5.2007

Vappuilusta

Vappuaaton grillaussetit oli varsin onnistuneet. Pientä kärhämää tosin saatiin illan mittaan aikaan koskien Twister-pelin sääntöjen tulkintaa??!! Pelaaminenhan oli hauskaa niin kauan kuin mukana oli ainoastaan tyttöjä, mutta pojat pilaisivat senkin ilon sitten lopulta. Hei kaverit - muistakaa ens kerralla, että se peli on syystäkin tarkoitettu lapsille. Pelin tarkoitus ei ole työntää/kaataa toista pois matolta tahallaan tai väkisin. Sitä kaatamispeliä kutsutaan painiksi ja sitä harrastetaan vähän erityyppisillä matoilla. Ja siellä on tuomarit ihan erikseen.

Tiistaiaamuna oli vastaavasti odotuksista poiketen sekä oloa että keliä, joten Kaivariinkin uskaltauduttiin. Keltainen leski maistui varsinkin allekirjoittaneelle ja tunnelma oli varsin hilpeä. Ilman mitään sen suurempia ennakkosuunnitelmia onnistuimme löytämään lähes kaikki kaivatut (ja pari vähemmänkin kaivattua) tuttua.

Kunnon kauppamies treidasi 3 litran punaviinitonkan tyhjään muovipussiin ja kaikki olivat tyytyväisiä. Oli sushia, grillejä ja pistaasipähkinöitä sekä törkeen hyvää "perunahässäkkää". Ninjaturtle ei suostunut pukemaan naamiota ja allekirjoittanut jäi ilman vappupalloa. (Totoro -palloa ei löytynyt) Enkeleillä oli taas oma huutokuoronsa ja joku oli eräänkin anonymouksen mielestä laihtunut. Tai sitten sillä oli vaan uus tukka.

Väsy ja vilu iski aikasin ja kotiin oli lähdettävä. Pieni lasi punaviiniä matkaevääksi. Seurauksena oliksin sitten neljän tunnin päiväunet.

Ei kommentteja: