20.5.2007

Late goes Teuva

Late kävi Helatorstaina Teuvalla. Matkan varrella haettiin matkaan Tampereelta lonkkari ja poikettiin Kurikassa fiilistelemässä. Kurikkaan oli sitten viime näkemän ilmestynyt Tokmanni. Entisiä luokkakavereita ei sen sijaan näkynyt kilpailevan Halpahallin kassalla.

Äystöltä Late löysi girlfriendin ja sai uudet kuteet. Lisäksi Late kävi ratsastamassa ja nukkui kultasängyssä. Ja tiedoksi vaan kaikille, jotka Latea eivät ole aikaisemmin tavanneet - Late on näätä. (vaikka joku idiootti väittikin perjantaina Latea mangustiksi)

Harmi, ettei ehditty vaatturille aikaisemmin. Laten releet olisivat nimittäin olleet Euroviisukamaa ehdottomasti. Noihin virkattuihin speedoihin löytyy nimittäin myös sopiva verkkopaita.

4 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Late on mun henkinen pukeutumisOraakkeli. Late knows how to dress to impress.

Anonyymi kirjoitti...

jaaahasss, siis jalassa on tuollaiset "uuno turhapuro" -tyyliset housut! noistahan tulee karvat läpi!

Prepe kirjoitti...

Fogues: sähän sen tiedät...

Anonyymi kirjoitti...

Ja hei, noista kassatytöistä tuli myös mieleen, että kun yläasteen kaunein ja kadehdittavin tyttö oli viime jouluna pikkumarketin kassalla(mikä siis mun puolesta on ihan yhtä ookoo duuni kuin oma puupää duuninikin mutta tuli vaan häivähdyksenomaisesti mieleen, että jonkun olisi pitänyt kertoa, peruskoulussa, että mikään ei ole oikeasti ikuista.. ;)