14.5.2007

Bistro Carusel

Bistro Carusel oli "mielenkiintoinen" tuttavuus perjantai-iltana. Ruoka oli todella erinomaista, mutta vastaavasti tarjoilijamme todella hukassa. Alkupalat (antipasto) saatiin vielä pöytään normaalisti,mutta sen jälkeen menikin metsään ja pahasti.

Kaksi meistä oli tilannut pastat väliruuaksi, mutta kuinka ollakaan eteen tuli pääruoka (siikaa kahdelle ja yhdelle lammasta). Kysyttäessä väliruokien kohtalosta, allekirjoittaneen pääruoka vietiin pois, mutta kaverin jätettiin. Pasta tuotiin eteen kohta keittiöstä, mutta lusikkaa ei ollut mailla halmeillakaan. Valkoviini kaadettiin laseihin suoraan pullosta ilman maistatusta, vaikka siis tilasimme sen koko pullon. Jälkiruokalistalla oli valikoima erilaisia italialaisia juustoja. Seuralainen kysyi, mitä juustoja siinä on ja vastaus oli "erilaisia italialaisia juustoja". Miten fiksua!

Allekirjoittanut söi vielä pääruokaansa, kun vierustoverit saivat jälkkärit ja kahvit. Tarjoilija ei kysellyt olisinko minä mahdollisesti halunnut kahvia, eikä korjannut astioita pöydästä. Loppupeleissä laskukin oli tietysti väärin. Kysyin väliruuan hinnasta niin tarjoilija sanoi "sen olleen se iso annos". No mutta kun minä tilasin sen pienen - väliruuaksi... Vai onko teillä yleensä tapana tilailla useampia pääruokia illallisella?! Jouduin lähettämään palautetta.

Ei kommentteja: