28.5.2007

Kiirettä pitää

Lomalla ehtii puuhastella uskomattoman paljon, kun vain pistää töpinäksi. Maanantaina suuntana oli heti aamusta Eltsun tartani, missä vedettiin kunnon aitadrillit ja -hypyt "kuten silloin joskus". Kentällä alkoi puolilta päivin jotkut paikalliset kisat, mihin tällä kertaa päätimme jättää osallistumatta.

Iltapäivästä olikin jo nokka kohti Tamperetta. Tampereella yövyin vanhan opiskelukaverin luona, ketä en ollut nähnyt pariin vuoteen. Juttua (yllättäen) riitti ja tarjoilu oli loistavaa. Hassua miten jotkut ihmiset vain ovat sellaisia, että vaikkei heitä näe joka viikko tai tässä tapauksessa - edes joka vuosi - niin se tietty yhteys säilyy. Terveiset vaan tulevalle luokanopettajalle!

Tiistaina ehdin vielä lounastaa toisen nyk.tamperelaisen-kohta helsinkiläisen kaverini kanssa ja sitten taas Helsinkgin junaan. Keli oli pääkaupunkiseudulla hieman toinen kuin Tampereella (missä siis satoi), joten kääntyminen kotona oli todella nopea. Lonkkari matkaan ja suunta Hietsuun.

Nyt on siitten beachvolley-sesonkikin korkattu samaan syssyyn. Tosin en olisi rantaan todellakaan eksynyt, ellei kaimani (-i) olisi sinne haastanut. Hyvin houkuteltu siis! Ja tästä kun kirmaan vielä hierojalle niin alkaakin olla päivä paketissa. Miten ihmeessä tässä ehtisi vielä käydä töissä???

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm. Mielestäni tänään vielä on maanantai mutta saattaahan olla että olen kerrankin väärässä.

Anonyymi kirjoitti...

Lomalla menee katsos päivätkin sekaisin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihaitavaa aktiivisuutta joka tapauksessa.

Nora kirjoitti...

Siistiä, että olet ehtinyt myös biitsille! :) Kutsutaan sut kyllä mukaan toistenkin! ;P