14.12.2006

Kuntoilun ihanuudesta

Kannattan ehdottomasti pääkaupunkiseudun julkisia liikuntatiloja. Kisis on treeni- ja pelipaikkana ihan ykkönen (niistä kiljuvista cheerleadereista huolimatta), Otahallissakin meininki on leppoisaa (vaikka siellä onkin niitä kiljuvia kakaroita ihan pirusti) mutta mitä ihmettä on tapahtunut Liikuntamyllylle?!

Kesällä "Mylly" oli vielä suhteellisen miellyttävä treenipaikka, vaikka lämmin ilma ulkona koettelikin viihtyvyyttä ankarasti. Hallissa oli tilaa hengittää ja urheilla, tyyppejä ei ollut hengittämässä niskaan ainakaan muualla kuin pelikentällä. Nyt tuntuu siltä että syksyn pimeiden tultua kaikki mahdolliset mörköt ovat taas saapuneet koloistaan hallille. Kuntosalin puolella on valehtelematta 3 ihmistä per laite ja suuri osa on pelkkiä "hengailijoita". Tyypit norkoilevat siellä pelkästään tirkistellen muiden touhuja.

On hienoa, että kaupunki pitää treenipaikkojen hinnat alhaisina niin että kaikilla on varaa treenata. Olisi myös hienoa, jos salilla voisi käydä niin ettei joka käänteessä jonkun vieraan äijän hikinen käsivarsi olisi kosketusetäisyydellä. Onneksi säbäkenttä on ns. "restricted area". Muuten en ehkä pystyisi urheilla lainkaan.

Ei kommentteja: