20.12.2006

Herkullista Joulua!!!

Laiskuuksissani en harrasta joulukortteja. Kaikki kunnia niille, jotka niitä jaksavat vielä lähettää.
Joulutervehdyksistä kortti on mielestäni edelleen se "ainoa oikea tapa" toivottaa Hyvää Joulua. Korttien valinta on prosessi sinänsä ja sen lisäksi korttien kirjoittamisessa ja postittamisessa on oma vaivansa. Kun joulukortti tipahtaa postiluukusta niin tietää varmasti, että joku on ajatellut juuri sinua.

En lähettele myöskään sähköpostitervehdysiä enkä jouluisia tekstiviestirunoja. Niille, jotka tuota harrastaa, en anna edes kunniaa. Viestit menevät usein laajoille postituslistoille ja niistä on henkilökohtaisuus kaukana. Todella tylsää ja mielikuvituksetonta siis.

Yleisesti ottaen en siis harrasta minkäänlaisia joulutervehdyksiä (koska olen laiska ja mielikuvitukseton). Tänä vuonna tein poikkeuksen ja päätin toivottaa Herkullista Joulua blogin välityksellä. Perusteluni tähän ovat, että ne ihmiset jotka oikeasti ajattelevat minua (toivottavasti hyvällä) käyvät ehkä lukemassa myös blogiani. Nyt kehotan kaikkia niitä, jotka ovat käyneet joulutervehdyksensä täältä "noutamassa" kuittaamaan visiitin pienellä palautteella. Ehkä ensi vuonna saatte oikean joulukortin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olin aikeissa lähettää miizun sähköpostin mutta onneksi luin ensin ohjeistuksen. Niinpä toivotan hyvää joulua näin rreteän palautteen merkeissä.

Nora kirjoitti...

Sorry, meili lähti jo, joten sitä ei saa enää takaisin. Voin kyllä sanoa, että koko osoitekirjalleni joulumeili ei lähtenyt, vaan valitsin ihmiset ihan itse! ;) Oiken lämmintä joulumieltä! :D

Norppa kirjoitti...

Mä saan sulta ens jouluna oikeen kortin, siiiistiiiii!!!! :) + että varmaan "jag heter palle, jag heter palle" -landiasta löytyy varmaan joku pikku tuliainenkin!!!

mutta siis, asiaan. Kiertomeilien, kiertotekstareiden ja kierto ihanminkävaanlähettäminen "ilmanajattelematta" on rasittavaa - ja tylsää. Kaikessa on poikkeus mutta jos ei ole mitään - siis mitääääään - muuta sanottavaa toiselle kuin "joulun kellot kalkkaa, ja enkeli onni kainalossa laukkaa"....runotervehdys.. niin sitten ehkä kannattaiasi käyttää aikaa tovi miettimiseen.. tai jättää yksinkertaisesti nuo "kaikille samaa viestiä" viestit lähettämättä..öö..kaikille. ;)

MUTTA - kivaa, reipasta, ja todellakin hyvää mieltä kaikille, joulunkin päivinä, jotka luette Minkki P:n blogia ja näitä kommentteja!

Anonyymi kirjoitti...

Tänä vuonna et taida saada meiltä korttia sillä HUKKASIN sun osoitteen, ja sit kun luin tän tuli kauheen huono omatunto kun en soittanut ja pyytänyt sulta sitä... Taidankin laittaa kortin sit vaiks jälkikäteen. Sen verran ala-aallon tyrkkäs. Kun kyl mä sua ajattelen!!!!! seliseli... Jokatapauksessa joulumieltä ja lämpöisiä ajatuksia,

riiku & co.