8.12.2006

Jälkipelejä

On se vaan hienoa, että nuo linnanjuhlat järjestetään. Niiden jälkimainingeissa voi rypeä helposti parikin viikkoa. Jos jostain syystä ne tantut jäi arvostelematta 6.päivä niin ei hätää - vielä ehtii! Puhetta riittää vielä moneksi päiväksi siitä, että kuka siellä nyt todella mokasi ja kuka tanssi kenenkäkin kanssa. Ja iltapäivälehdistä voi vielä varmistaa, ettei nähnyt harhoja - kyllä Merikukka todellakin tanssi Hjalliksen kanssa. (Eikö se ikinä opi?)

Ne pornorillit nähtiin muuten livenä Teatterissa eilen, mutta tällä kertaa originaalin päässä. Selin ei siis ollut paikalla patsastelemassa, mutta sen sijaan sohvaryhmää sulostuttivat BB:n Kaki ja Olli. (iik!!!) Todellisuudessa kehotan kaikkia välttämään sitä sohvaryhmää jatkossa. Ne jätkät todennäköisesti virpoivat siellä ja Ollin päänraapimisesta päätellen siihen paikkaan syntyi uusi ainakin yksi täiyhdyskunta.

Ja jos joku teistä jäi himoitsemaan itselleen sitä linnanjuhlien suosituinta asustetta boleroa, niin hempan ja maukan postimyynnistä sellanen irtoais nyt 4,95€. En suosittele.

Ei kommentteja: