22.9.2007

Virkistäytymistä

Tiimillä oli ohjelmassa virkistäymismatka menneellä viikolla. Suuntana oli Viimsi spa hieman Tallinnan ulkopuolella. Ohjelmassa oli mm. Les Mills Body balance -tunti (jolla saa muuten reidet kivasti kramppiin), vaihtoehtoisia hoitoja (mikä allekirjoittaneella tarkoitti hierontaa) sekä keilalua (joukkueina tietysti).

Ryhmäliikuntatunti oli yllättävän rankka ja lihakset kipeytyvät muustakin kuin nauramisesta. Osasyynä taisi kuitenkin olla päivän mittaan aiheutettu nestehukka lihaksistossa, mutta sehän kuuluu asiaan. (Mutta nuo seuraukset tunnettiin vasta seuraavana päivänä.) Hieronta oli kerrankin muuta kuin silittelyä, vaikka toiminnan suorittaja olikin vanhemman puoleinen nainen.

Keilailussa olisimme tietenkin olleet varmoja voittajia, mutta aina on joukkueessa (tällä kertaa vain meidän joukkueessa) se yksi henkilö, joka onnistuu laittamaan lähes jokaisen heiton ränniin. Ei se voi olla niin vaikeeta! Onneksi baarissa oli piikki auki, muuten ei olisi ehkä jaksanut sitä toverillista kannustusta kokonaista puolitoista tuntia.

Safkat vedettiin Zebra-cafessa. Nuori tarjoilijatar oli hieman pihalla, mutta safkat ja juomat olivat onnistuneet. Tunnelmaa latisti hieman se, että yksi seurueemme naishenkilö onnistui jotenkin tarjoamaan käsilaukkunsa varkaille. Mä en edelleenkään voi ymmärtää, miten se oli mahdollista siinä tilassa. Taitavia ovat, täytyy sanoa.

Stereo loungessa käytiin vetämässä skumpat ja sen jälkeen ukot halusivatkin Viru-hotelllin alakertaan. Kaikki muut daamit olivat tietenkin lähteneet nukkumaan, joten eipä juuri jäänyt muita vaihtoehtoja kuin lähteä perässä. Ravintolassa eräskin kolleega oli hieman liikaa humalassa ja yritti pokata useampaakin naista samalla kertaa. Joku kutsuu sitä kai riskien hajauttamiseksi.

Jatkotkin pidettiin ja salmarikossu korkattiin vielä aamuviideltä. Pohja ei tullut näkyviin, mutta parin tunnin unien jälkeen bussissa matkalla satamaan kävi kyllä hetkellisesti mielessä, että sen olisi voinut jättää kokonaan avaamatta. Tallinkin Autoexpressillä on kiva mennä yli kunnon merenkäynnissä. Satamasta suoraan töihin ja voi veljet, että oli virkistäytynyt olo!!!

Ei kommentteja: