14.9.2007

Kulttuuria

Eilen piti olla kulttuurintäyteinen ilta Ateneumin suojissa, mutta suunnitelmat vaihtuivat yks kaks lähes yllättäen baarikulttuuriin. Väki oli saapunut tuttuun olohuoneeseen suorastaan sankoin joukoin. Eräs joukon kokeineimmista huomasi välittömästi baarin uudistuneen täysin. Ilmeisesti seinät oli maalattu.

Tästä voimakkaasta uudistumisesta huolimatta pystyimme jotenkin tekemään olomme kotoisaksi. Toisia janotti enemmän kuin toisia kuten tapana on. Horst näkyi tuplana – tai siis tarkemmin sanottuna 1,5 kertaisena. Jos olisin juonut enemmän olisin epäillyt itseäni.

Tuore isäkin pääsi seminaarin varjolla ”yhdelle”. Se että Hietaniemen torilta heittää vielä uukkarin tuo ehdottomasti lisäpisteitä. Helpotus oli suuri, kun huomasin että tammikuun pari tärkeää hiihtoreissua eivät sittenkään osu päällekkäin. Tahko ja Himos - here I come. Sori pojat, se Berliini jää nyt tältä erää väliin.

9 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Loistavaa, että Himos on listoilla! :)

Tahkokin kiinnostaa, jos mahtuu mukaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tahkolle mahtuu hyvin mukaan, sillä kutsuja ei ole vielä laitettu menemään. Möksät on varattu ja ajankohtahan on se tammikuun viimeinen vkonloppu.. ollut jo 12 vuotta! Tervetuloa.

Nora kirjoitti...

Kiitos paljon! Se onkin sitten mun synttäriviikonloppu ja lasiin tulee pyöreitä vuosia... :D

Prepe kirjoitti...

Hetkinen, hetkinen...ei tullut "Täällä ollaan, tuu tänne" -tyyppisiä tekstiviestejä eilen. Ei se että polvi ei toimi tarkoita sitä etteikö kyynärvarsi olisi kunnossa!

Anonyymi kirjoitti...

Big Daddy aka rahoitusalan Matti Nykänen oli organisaattori. Syytä sitä.

Anonyymi kirjoitti...

illan saldona kulmakunnan oke-baarissa: light my fire, your song, feel, guarda che luna, levottomat duettona middlen l:n kanssa ja sokerina pohjalla big daddyn kera joku gay-henkinen kappale surf-kipale, missä miehet halasivat..

Prepe kirjoitti...

Who the fuck is big daddy? Olisin ollut rapujen jälkeen valmista kauraa ties millaiseen maratooniin...

Anonyymi kirjoitti...

On olemassa vain yksi, yksinkertainen Horst.

Anonyymi kirjoitti...

Etkö sä oikeesti tiedä kuka on Big Daddy?! Se on se sama heppu joka aikoinaan istui allekirjoittaneen kanssa samassa deskissä ja sai AA-tiimiltä piparia. Nykyään tunnetaan myös rahoitusalan Matti Nykäsenä, joka ei kuitenkaan (tiettävästi) vielä strippaa.