23.9.2007

Bileiden satoa

Kaverin kolmekymppiset oli eilen ja luonnollisesti tupa täynnä jengiä paikalla. Oli tuttuja ja vähemmän tuttuja. Ei jaksanut tutustua (taaskaan) uusiin ihmisiin. Miksi pitäisi, jos kerran vanhojen tuttujenkin kanssa on ihan tarpeeksi kivaa?!

Isäntäväki oli taas pistänyt tarjoiluissa parastaan. Satay-kana ja hummus nousivat kärkisijoille. Kuuluisat viimeiset sanat emännältä olivat: "nyt ei oikein lähde". Sen jälkeen mä teinkin sitten boolin ja kyllä näytti kohta lähtevän useammallakin.

Boolissa ei ilmeisesti ollut valittamista, mutta haukut tuli, kun en kuulemma koskaan vastaa puhelimeen. Vaikea vastata, kun se ei soi! Ei syynä taas klassinen 3g ja puhelujen meno suoraan vastaajaan. Hyvät ihmiset - jättäkää viesti!

Tallinn-boy toi mukanaan Sing-starin. Tunnelma oli alkuun - miten sen nyt sanoisi - "hieman" huvittunut, kun Tallinn-boy itse reippaasti jo maistelleena ei suostunut irrottamaan otettaan mikrofonista. Loppupeleissä tarvittiin vain pari tiukkaa sanaa: "nämä ei ole sun bileet, anna nyt muillekin vuoro tai säkään et laula..." ja kohta kaikilla olikin kivaa. Lauluesityksistä ei toivottavasti jäänyt liikaa dokumentaatiota, koska ne olivat sen verran surkeita että niistä tulisi satavarmasti hittejä youtubessa.

Siirryttiin ajoissa Ahjoon, mihin tuli bonuksena paikalle myös loput suvusta (sisko, sen veli ja doctor). Omalta osaltani osasin jättää illan lyhyeen ja suuntasin kohti ovea heti kahden jälkeen. Veikkaan, että muissa osoitteissa ei olla yhtä pirteänä tänä aamuna.

3 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Nimenomaan! Minkäs sille vaan voi jos
on niin hyvää jengiä jo tuttavapiirissä valmiiksi, että taso on jo korkeella niistä. Sitäpaitsi, mukaanhan on aina mahtunut, jos on halunnut. Kaikki vaan ei oo halunneet.
Ja mä en usko, että mä lauloin karaookkea. Se on mahdollista vaan sun kanssa!!
Mä muistan kanssa ton emännän "nyt ei oikein lähe" ja muistan itse sanoneeni että "tän porukan kanssa lähtee aina". Ja niin myös lähti.
nimm. ohutta tuttua päänsärkyä seukkipäivänä
Onneksi ensi viikonloppuna voidaan ottaa uudestaan!
ps. mä en osaa edes kuvitella kuinka paljon Prepe ilahtuu kun se kuulee että me mennään sen luokse kylään!

Prepe kirjoitti...

Tuutteks te hoiteleen mut...eiku siis hoitaan mua sisar hento valkoisina? Muistakaa, että potilaan toivomuksia pitää kunnioittaa ja että kotini toimii yksityissairaalana joten minua ja sänkyä ei tarvitse raahata käytävään odottamaan kotiutusta.

Norppa kirjoitti...

Taitaa jännittää jo nyt vähän etukäteen?