17.9.2007

Nyt paloi käämit

Illalla piti olla salibandytreenit. Sain n. klo15.30 tietää, ettei jengiä ole tarpeeksi. Aloitin helvetinmoisen rekrytointirumban: n.20tekstaria, 10 mailia. Sain houkuteltua paikalle 3 vahvistusta, joten kasassa oli 9 peluria.

Lähdin töistä kauheella kiireellä venäjän tunnille. Puoli kuudelta rupesi viestiä tippumaan: ei mennäkään treenaamaan, kun ei ole tarpeeksi väkeä... Mitä helvettiä? Miten niin ei ole tarpeeksi väkeä? Mistä lähtien 9 pelaajaa ei riitä treenien pitämiseen. Montako tarvitaan ylivoiman treenaamiseen? Montako vetotreeniin? Syöttötreeniin?

Oli mahtavaa ryhtyä kesken tunnin lähettelemään peruutusviestejä: ei tarvikaan tulla, ei daamit vaivaudukaan paikalle. Voin kertoa että äsken lähti pieni "kiitosviesti" jengille ja kommentit loppuun, että tyhjästä vuorostahan on aina kiva maksaa. Onhan se tietysti lohdullista tietää, että ilmeisesti ainakin jotkut daamit meidän jengissä on niin hyvässä kunnossa ettei niiden tarvi treenata!

6 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Nyt jo entisenä salibandyn pelaajana tiedän että toi on todella ärsyttävää. Mutta kai ilmoitit kyrilissä kirjaimilla tuon kiitos-viestin?

Anonyymi kirjoitti...

En sentään, koska halusin varmistaa ettei viestini sisältö (ja v*tutus) jää kenellekään epäselväksi.

Prepe kirjoitti...

Ei sun v..utuksesi jää yleensä kenelläkään epäselväksi...

Anonyymi kirjoitti...

Mä otan tuon kohteliaisuutana... (vaikka ei ehkä pitäis)

Prepe kirjoitti...

Siinä ei ole mitään pahaa olla rehellinen...

Anonyymi kirjoitti...

Musta on hienoa, että joku sentään sanoo asiat suoraan eikä jää marisemaan itsekseen.
Toivottavasti viesti meni vaan perille. Monille kun tuossa jengissä tuntuu olevan vaikeeta itse järjestää asioita ja siitä johtuen arvostaa sitä, että joku oikeasti koittaa saada porukkaa paikalle ja homman toimimaan.