8.9.2007

Jälkipelit

Kuusi sitkeää sissiä aloitti 10-ottelun perjantai-aamuna, mutta vain neljä selvisi maaliin asti. Pistesaldot olivat kuitenkin suorastaan huimia ja ennätyksiäkin rikottiin. Keli suosi ja toimitsijat olivat tehokkaita. Päätuomari oli suorastaan pelottavan tehokas...

Oma ottelu alkoi varsin mallikkaasti. Ilmeisesti massa on tuonut mukanaan nopeutta (?!), joten satanen kulki lähes kuin kiskoilla. Siihen se sitten jäikin. Pituudessa ei sitten muutaman kilon extravarastolla hypättykään läheskään niin kevyesti kuin pari vuotta sitten ja kun nivunen sanoi vielä yya-sopimuksen irti, niin peli oli aika lailla siinä. Kaikki lajit olivatkin sitten tasaista alamäkeä sinne seipääseen asti, joka oli ns. viimeinen niitti. 1500 metriä ei tarvinnut edes yrittää.

Paljon jäi siis parannettavaa seuraaville vuosille (huom. monikko!) ja taas kuultiin ne tutut kommentit lopussa, että nyt pitäisi treenata enemmän jne jne. Pakko kai se on jotain alkaa tekemään, koska muuten tämä tulosalamäki on tulevina vuosina entistä jyrkempi. Parannellaan kuitenkin ensin tuo nivunen kuntoon, ennen kuin otetaan seivästä taas käteen.

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Mä ainakin aion nyt treenata koko talven tavoitteellisesti ensi vuoden 10-ottelua silmällä pitäen! :)

Niin harmi toi sun nivunen. Nyt van lepoa ja hoitoa!