22.2.2007

Peruna-asiamies

Iltasanomien nettisivuilla on artikkeli otsikolla "Peruna-asiamies kiittelee Vanhasta". Mikä on peruna-asiamies? Mitä ihmettä tekee peruna-asiamies? Oletteko koskaan kuulleet kenenkään haaveilevan peruna-asiamiehen ammatista? Ainakin sillä on toimisto Helsingin keskustassa, eikä esimerkiksi siellä missä perunaa kasvatetaan.

Nyt peruna-asiamies ainakin tuntuu kiittelevän Vanhasta. Mahtaa olla raskasta homma. Ja miksi se sitä paitsi Vanhasta kiittelee? Eikös sen pitäisi kiitellä S.Kurosta joka toi Vanhasen perunamieltymykset kaiken kansan tietoisuuteen?

Mäkin söin eilen lounaalla uuniperunoita. Olisin varmasti syönyt useamman, jos olisin tiennyt että "uuniperuna on nyt mediaseksikäs aihe".

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Onko peruna menttänyt noin kasvonsa, että sillä pitää olla oma asiamies?

Luin jotain lehteä (Iltalehti, MeNaiset, Iltasanomat) pari viikkoa sitten ja siellä oli juttua perunasta (perunan hyödyistä ja haitoista ja perunareseptejä). Mukaan oli haastateltu muutamaa (n.5) julkkista, jotka kaikki sanoivat, että eivät syö perunaa ollenkaan tai hyvin vähän.

Itsekään en ole suuri perunan ystävä ja nyt en sitä pahemmin pysty syömäänkään, mutta silti minulle oli yllätys, että peruna on niin epäsuosiossa.