23.4.2007

Pientä sälää

Sunnuntaina havahduin taas pitkästä aikaa siihen, miten kaikenlaista pientä sälää oli ehtinyt kertyä kaappeihin ja purnukoihin. Yleensä siivotessa tämän pienen sälän joukosta löytyy parikin sellaista juttua, joiden kuvitteli olevan jo ikuisesti kateissa. Tällä kertaa saaliina oli pelkästään kaikkea turhaa.

Roskasäkki täyttyi alle aikayksikön kun sinne lensi jos jonkinlaista avaimenperää ja mainoskynää. Tuomaripillin sen sijaan säästin ja samoin ne pari sytkäriä. Eihän sitä koskaan tiedä milloin taas joutuu jotain pallopeliä viheltämään.

Ehkä yllättävin löytö oli kuitenkin yhden tutun kaksi vuotta sitten unohtama mp3-soitin, jota hän ei ole koskaan tullut hakemaan. Pitäisiköhän se ottaa kohta käyttöön?

5 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Pientä sälää...jotkut säilyttävät mm. useita Forex -kuoria, 10 -vuotta vanhoja jo näkymättömäksi muuttuineita kuitteja, muita kirjekuoria jne...yritä siinä sitten etsiä passia 10 minuutissa ja viedä se vielä lentokentälle ennen koneen lähtöä...onnistui just, mutta silti!

Anonyymi kirjoitti...

Lohduttavaa kuulla että joku muukin säilyttää vanhoja kuitteja. Itse kadotin stereoiden kaukosäätimen joitakin kuukausia sitten eikä kyseinen kapine ole vielä spontaanisti ilmaantunut päivänvaloon. Pitäisiköhän ostaa uudet stereot tai ehkä siivota hiukan tarkemmin?

Anonyymi kirjoitti...

Muuttaminen on hyvä vaihtoehto sälän löytämiseen ja hävittämiseen. Viimeksi löytyi 1 kpl purjehdushousuja mutta hukkui puolestaan 1 kpl viinilaatikko. Mahtoiko mennä muuttomiesten huiviin..?

Anonyymi kirjoitti...

HOrst - katso löytyykö se samasta paikasta kuin ne sun silmälasit taannoin!

Anonyymi kirjoitti...

Ei löytynyt. Ei ollut myöskään kirjahyllyn alta.