13.4.2007

Kevätsiivous

Kaikki allekirjoittanutta yhtään tuntevat tietävät, ettei siivoaminen kuulu harrastuksiini. Tavaroiden järkkäily sujuu ihan helposti, pyykkivuoret eivät kasva ja tiskit menevät koneeseen kivuttomasti mutta se imurin käteen ottaminen on joka kerta ylivoimaisten ponnistelujen takana.

Näin kevään kunniaksi päätin helpottaa tuskaani ja palkkasin ulkopuolista apua hoitamaan kevätsiivouksen. Olin pääsiäisestä asti aivan innoissani ajatuksesta että torstaina se siivooja sitten tulee. Eilin olikin sitten hieno fiilis tulla töistä kotiin kun joka paikka kiilsi. Ikkunatkin oli pesty, joten uloskin näki taas ensimmäistä kertaa pitkän talven jälkeen. Oli myös jännittävä huomata siivojan tekemät uudet sisustusratkaisut...

Aion ehdottomasti käyttää kyseisen firman palveluja uudelleen ja suosittelen siivojan käyttöä muutenkin kaikille. Täytyy sanoa, että palvelusta maksettava korvaus oli halpa hinta siitä miten paljon v***tuksen määrässä säästi kun ei tarvinnut ottaa rättiä itse käteen. Ja tosiaan sen 60% saa vähentää verotuksessa. Nyt on siis siistiä - saa tulla kylään!

Ei kommentteja: