16.4.2007

Kallio kunniaan

Totesin perjantain pienimuotoisen Kallion kierroksen jälkeen, että kotikulmien kuppiloita pitäisi suosia useammin. Hinnat kun ovat sen verran edulliset, että Pitkän sillan sillä puolella dokaaminenkin on suorastaan säästöä. Siiderikin kustansi kokonaiset 2,70€.

Uusi (vanha) suosikki pizzeriakin löydettiin. Loistavat pizzat, täytteitä riittävästi ja hintakin kohdallaan. Kukaan ei tosin muista paikan nimeä, mutta se on se pizzeria Brahen kentän toisella puolella. Just se!

Pojat eksytettiin matkalla myös Fairytaleen, tosin "Jonnan" käännös ovelta oli lähestulkoon valoakin nopeampi. Kyseinen baari jäi siltä illalta käymättä, mutta onneksi sinne pääsee myöhemminkin. Terassiakin löytyy ja ainakin iltapäivän tunteina siihen paistaa ihan kivasti aurinko. Ehkä ensi kerralla laitetaan etulinjaan pitkät pojat pinkeissä paidoissaan.

Muita kokeilemisen arvoisia paikkoja ovat vanha kunnon Rode, Lepakkomies sekä entinen Stella Star, jonka nykyinen nimi Bar21 piti kysyä ovimieheltä. 21:n kellarissa oli ihan kelpo karaokesetit pystyssä ja kaikki halukkaat pääsivät laulamaan. Muutama olisi ehkä voinut jättää laulamatta. Pitkätukkaisen hevimiehen "taka-taka-taka-taka-taka-takatalvi" oli kieltämättä rankka esitys.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä mitä...ööö.. oletko sitä mieltä että californication meni falskisti?

Anonyymi kirjoitti...

Oliko huomalatilasi todellakin niin korkea, ettet muista lavalla olleen muitakin esiityjiä kuin meidän porukkaa, hevimies ja pari ammattilaista?