30.4.2007

Laatuaikaa

Elämä on mukamas ollut viime aikoina niin kiireistä, ettei edes omaa siskoa ole ehtinyt nähdä kunnolla pariin kuukauteen. Tässä tapauksessa tosin se vastapuolen kalenteri on ollut vielä enemmän tukossa, joten suurta syyllisyyden tuskaan ei tästä tarvi ottaa.

Joka tapauksessa lauantaina oli sitten vuorossa laatuaikaa siskojen kesken aamusta iltaan. Oltiin liikkeellä jo kympiltä ja käytiin vetämässä lonkkarilla Kaivaria ympäri ja Carusellissa aamiaisella. Siskon kämpillä oli menossa massiivinen vaateinventaario ja siinä samassa laminoitiin minijulisteita ja otettiin mitat yhden mekon pienentämistä varten. (Kerrankin noin päin!)

Lounas syntyi vaihvihkaa ja päikkäritkin ehdittiin ottaa. Sen jälkeen taas lonkkari kainaloon ja kohti cityä. Matkalla sisareni ehti ansaita leffaliput ja päästä valtakunnallisen sanomalehden verkkosivuille. Kierretttiin kauppoja ja käytiin neuvoa-antavilla Marskin aulabaarissa. Saldo meinasi olla todella köyhä, mutta onneksi viime tipassa (klo17.55) ehdin ostaa kolme mekkoa.

Torin lihapullat ja pyttipannu toimivat kuten aina. Talon viiniä piti ottaa se 12cl, mutta suusta jotenkin vain lipsahti 24. Sitten olikin jo aika antaa stylistille vapaat kädet ja illan setti alkoi muodostua vähitellen. Oli suuria suunnitelmia ehtiä Beeffiin yhelle ennen Luxia mutta kuinkas siinä sitten kävikään. Taidettiin ehtiä just ja just Luxiin silloin kun oli sovittu.

Ei kannata kysyä näkyikö tuttuja, koska ei näkynyt. Kauhajoen plikka tuli mestoille myös ja kolmikko istui aika tiiviisti samoilla sijoillaan koko illan. Mitä nyt sitten käytiin hakemassa ne Mummit siitä baaritiskiltä. Juttua riitti, eikä ilta edes oikein riittänyt. Joutuu ottaa pian uudestaan. Ja makkaraperunoiden kanssa kotiin. Tietysti.

3 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Mun täytyy oikeesti ihmetellä miten nää etelänpojat löytää teidät...? Ja ymmärtää niin hyvin suomea...tää on kai sitä globalisaatiota...

Nora kirjoitti...

Sama tyyppi kommentoi myös mun blogissa ja yllättäen ihan samoilla sanoilla...

Prepe kirjoitti...

Ja sitten väitetään että suomalainen mies on vähäsanainen. Ei se kyllä hirveen paljon vähäsanaisempi ole kuin Biby...