4.3.2007

Yhteenveto

Galaxy oli ok ottaen huomioon, että se on kuitenkin Tallinkin laiva. Laivan venäläisen ravintolan suhteen en voi suositella muuta kuin blinejä. Kannattaa ottaa ne merilohenmädillä, jos haluaa mätinsä herneenkokoisina pirskahtelevina pallukoina. Itse koin ehkä hieman annoskateutta - olisi pitänyt valita muikunmädit. En nimittäin välittänyt liiemmin siitä "pirskahtelusta".

Illan ehkä shokeeraavin hetki koettiin tanssiravintolassa. Olimme nauttimassa rauhallisesti jälkiruokadrinkkejä toisessa kerroksessa, kun alhaalla pyydettiin tyhjentämään tanssilattia ja lavalle pyydettiin joku nuori mies. (valitettavasti en muista nimeä) Tässä vaiheessa sanoin ääneen, että tuo jätkä ei voi olla tosissaan, mutta kyllä se vain oli. Tulipa todistettua sitten kosintakin Tallinnan laivalla. Vastaus oli tietysti (?) kyllä ja sormuksetkin oli valmiina. Oliko tuo nyt sitten ihanan romanttista? Kaikkea sitä näkee.

Tallinkin City -hotelliin voi mennä toistekin, samoin Zebra -ravintolaan. Kyllä ne osaa paistaa tonnikalapihvin silläkin puolella ja muutkin annokset olivat loistavia. Viinilistaltakin löytyi uusi tuttavuus, kokeilkaa ihmeessä etelä-afrikkalaista Zonnebloem Pinotage -punaviiniä. Nam!

Ei kommentteja: