26.3.2007

Helmi keikka

Lauantaina nähtiin sen railakkaamman kaveriporukan kanssa pitkästä aikaa. Alkuillasta oli perussetti Töölössä - "vähän" boolia ja pientä purtavaa. Isännän loihtimat satay-kanavartaat oli varsin toimivia. Saa tehdä toistekin!

Illan baariksihan ei ollut mitään muita vaihtoehtoja tällä remmillä kuin Helmi. Viime kerrasta olikin jo vierahtänyt reilu vuosi, mutta ainoa uutuus näytti olevan jonon siirtyminen sisäpihalta porttikonkiin. Joku skitso naapuri oli kuulemma ruvennut aktiivisesti valittamaan metelistä. Oli sitten sekin naapuri päättänyt muuttaa Eerikinkadulle hakemaan rauhallista ympäristöä.

Illan varsinainen Helmi oli kuitenkin Loimaannorppa ja ennen kaikkea neidin UUSI TUKKA! Se on niin hieno!!! Asiasta jouduttiin spekuloida vielä sunnuntainakin, koska kehuja oli sadellut siihen malliin että illan kaikki muut tapahtumat jäivät aivan toisarvoisiksi. Hyvä Norppa!

3 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Helmi, Kalle...niin katoavaista on nuoruus.

Anonyymi kirjoitti...

Nii-in. Kuinkahan kauan siitäkin on kun itse kukin on esim. juuri Kallessa käynyt?

Norppa kirjoitti...

Joo mut en mä muista milloin viimeks mä olisin saanut niiiiiin ihastuneen vastaanoton. Siis ainahan se lämmin ja riehakas mutta nyt niitä kehuja oikein sateli!!
Terkkuja Loimaalta!