14.3.2007

Levisimulaattori

Yllättäen (?) en ollut sitten ainoa, jolla liskot olivat vierailleet viikonlopun jäljiltä. Eräs työtoveri kertoi, että hän ei sen sijaan ole koskaan kokenut liskoja. Hän arveli sen johtuvan siitä, ettei hänelle tule myöskään krapulaa. Toisaalta hän ei myöskään koskaan vedä 2-3 päivän rännejä.

Onneksi mukavat työkäverit tulivat apuun tässäkin tilanteessa ja lupasivat järjestää hänelle Levisimulaattorin. Tarvii vain valita päivä niin muut lähtevät baariin seuraksi vetämään vichyä ja "simuloimaan" samaa örvellystä kuin pohjoisessa ja reissun missanut työtoveri kiskoo viinaa minkä ehtii ja saa ehkä kokea liskot parin päivän päästä. Lisää loistavia ideoita?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koulussa aikoinaan kuulin viisauden että tentistä on aina uusinta mutta bileistä ei koskaan. Niinpä tämänkin kauniin ajatuksen toteutuminen kovin epäilyttää ainakin aikaulottuvuuden osalta. Jos kuitenkin päätätte yrittää niin olen tosi tosi vihainen jos ette kutsu paikalle.

Anonyymi kirjoitti...

"Anna sen soida". Saatte kyllä luvan kutsua myös tämän epätoivoisen mutsin paikalle, mikäli tuollaisen levisimulaattorin saatte aikaan. Tosin saattaa olla, että liskot eivät koskaan löydä perille tuohon osoitteeseen. Meissä kaikissa ei vain asu pieniä liskoja ja liskot tunnetusti kaipaavat kunnon rännejä, eikä mitään neitikännejä.

Anonyymi kirjoitti...

Levisimulaattorin koeajon siirtyessä kauemmas tulevaisuuteen itse tapahtumasta luulen vahvasti, että "koe-eläimen" ei loppupeleissä tarvisikaan juoda yksin...