28.2.2009

Tarkkailua ja kuumetta

Onnistuin kehittämään itselleni pikku kuumeen torstaina pelin jälkeen. Aamulla olo oli kaikkea muuta kuin loistava, joten jäi kotiin potemaan. Samalla sain luonnollisesti tilaisuuden kyylätä naapurin koiria. Pieni viestini oli jo varmasti löytänyt lukijansa.

Ensiksi tuli fiilis, että koirat ovat nyt muuttaneet. Mitään ei kuulunut illalla eikä vielä aamullakaan. Pienen murahtelun jälkeen totesin, että ei - ne onkin vaan huumattu. Onneksi illalla alkoi se sama konsertti, kun isäntäväki ilmeisti poistui asunnosta tai vaihtoehtoisesti porraskäytävässä oli liikettä. Räksytys kuului seinän ja suljetun ovenkin läpi.

Lauantaiaamun koittaessa elän kuitenkin lievästi toivossa. Kumpanakaan aamuna koirat eivät onnistuneet herättämään, vaikka mulla ei ollut edes korvatulppia. Kuume tuntuu olevan myös voitettu kanta ja allekirjoittanut on lähes normaalissa iskussa. Erästäkin ystävääni lainaten: mähän olen kuitenkin se joka toi iskussa olemisen Suomeen.

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Monella ihmisillä ei pitäisi olla koiraa. Tai mitään muutakaan lemmikkiä. Olkootkin kerrostalo kuinka kerrostalo niin ei kenenkään tarvitse sopeutua jatkuvaan koirien räksyttämiseen. Valitettavaa vain, että jos se on jatkunut noin pitkään, ja jatkuu tämänkin jälkeen niin kyseistä tapaa voi olla pian mahdotonta kitkeä pois.. Mutta ainahan voi ympyröidä asuntoilmoituksia sunnuntaihesarista ja käydä tiputtamassa sellainen naapurin postilaatikosta.