23.2.2009

QPR ja valkoviini – pettämätön yhdistelmä

Nyt ei puhuta kuitenkaan quarter pounderista vaan Queens Park Rangersista. Lauantain ohjelmassa oli siis futista ja muuta asiaan kuuluvaa viihdettä. Kunnon kannattajien tavoin vauhtia peliin haettiin kotijoukkueen pubista. Tunnelma olisi voinut olla railakkaampikin, mutta näin jälkikäteen ajateltuna parempi näin.

Hädin tuskin ehdittiin saada ahtereitamme penkkiin stadionilla, kun kotijoukkue otti jo homman haltuun. Siinä ne ilonhetket sitten olivatkin, mitä itse peliin tulee. Ei riittänyt, että eräskin mies joutui istumaan polvet edessä olevan korvissa kiinni vaan bonuksena se edessä oleva seurue oli kokonaisuudessaan suomalaisia. Ilmeisesti kotijoukkueen sinivalkoinen väritys oli saanut muitakin maamiehiämme paikalle. Tauolla tilanne taisi olla jo 1-1, mutta onneksi tarjoilu pelasi.

Toinen puoliaika oli kotijoukkueen kannalta surkea. Peli näytti puolustuspäässä samalta kuin Suomen maajoukkueen esitykset yleensä. Loppulukemat taululla vieraille 3-1. Seurue päätti lähteä maistelemaan lisää valkoviiniä.

Loppuillan saldo oli liian monta pulloa valkoviiniä. Missään vaiheessa ei käynyt mielessä, että ruokaakin olisi voinut syödä. Juttua riitti ja viiniä sananmukaisesti virtasi. Kiitokset vain emännän pohjattomalle baarikaapille. Onneksi ei lähdetty korkkaamaan mitään tiukkaa, koska muuten ei olisi selvinnyt sunnuntaina lentokoneeseen. Jo näilläkin eväillä se teki liian tiukkaa.

Ei kommentteja: