2.2.2009

Huh huh huh...

Reissu tuli taas ja meni. Tultiin, nähtiin ja voitettiin. Kakkossija oli tällä kertaa lähes voitto - parissakin eri yhteydessä. Laulettiin, keilattiin ja daivattiin. Toisella oli taas ne pisimmät sääret.

Huomioitiin lähimmäistä. Ei hengitetty bakteereja kavereiden naamalle bussissa. Huomioitiin kuski minimaalisilla pullo/tölkkijätöksillä. Late oli vedossa ja tatuoijakin taas paikalla. Pro-meininki. Saatiin kaikki omat tavarat mökille. Ehkä jopa pari jonkun toisenkin tavaraa. Sohvapaikka oli se halutuin.

Lauantai-aamun pakkanen oli pettymys. Sitä ei tilattu. Bayleys lämmitti kuitenkin mielen ja pakolliset kuntoilukuviot suoritettiin. Pulssi nousi, makkara maistui ja rocky-kuoro oli paikalla. Syväkurkku oli tänä vuonna hieman seesteinen, mutta ihan kelvollinen väliaikaetappi. Onhan se mukavampi tallustaa hangessa, kun on edes vähän tuntoa jaloissa.

Toppahousut oli paras idea, tukka oli enemmän kuin kunnossa ja kuviot oli treenattu valmiiksi. Esivalmisteluista huolimatta pari nassua otti vähän hittiä. Tuli faceplant ja toinen muuten vaan "hard landing". Onneksi osui vaan leukaan. Onneksi paikalla oli urologi ja seminologi. Ja korvalääkäri. Ja nielulääkäri. Sisätutkimuksen yhteydessä katosi naparengas. Ehkä.

Ambulanssissa oli vilkut päällä, sireeniä ei saatu. Aina ei saa mitä haluaa. Kaikki Hannut ja Kertut löysivät lopulta omaan mökkiin. Toiset tulivat Nilsiän kautta.

Paluumatka oli yhtä rattoisa kuin aina. Tuli paljon uusia kavereita ja bondattiin entistä vahvemmin niiden entisten kanssa. Facebook kaverikutsuja odotellessa. Vähän jännittää montako niitä tulee tänä vuonna...

6 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Juuri näin! :)

Norppa kirjoitti...

mulle tuli - yksi

Nora kirjoitti...

Niin mullkein on tullut vain yksi. :( Ja tänä vuonna oltiin kai kuitenkin "aika sosiaalisia"! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mutta yksihän on tosi paljon enemmän kuin ei yhtäkään!

Nora kirjoitti...

Ja taitaa se olla mulle 100% enemmän kuin viime vuonna. :)

Nora kirjoitti...

Viekälö sun kättä koristaa rekkamiestatska? :)