9.1.2009

Tänä vuonna

Vuodenvaihteen pöydän puhdistus on nyt tehty ja uusin (tai vanhoin) kujein on nyt ensimmäinen viikko runtattu. Tänäkään vuonna en luvannut pitää täysin tipatonta tammikuuta. Tilalle valitsin ns. "italialaisen tipattoman" eli viiniä ainoastaan ruuan kanssa. Määrää ei ole luonnollisestikaan rajoitettu.

Tänäkään vuonna en aloittanut kuvapäiväkirjan pitämistä, vaikka sekin aatos on useampana vuonna mielessä käynyt. En ryhtynyt taaskaan keventämään ruokavaliota ellei nyt sitten sipsien ja suklaan lopettamista siksi lasketa. Jotenkin niitä pitäisi mielestäni syödä edes kerran viikossa, jotta lopettamisesta olisi vastaavaa hyötyä.

Tänäkään vuonna en lupaa elää sen säästeliäämmin kuin viime vuonna, enkä lupaa ostaa yhtään vähempää vaatteita. Sen sijaan tulen varmasti tekemään suur-erottelun vaatekaappini sisällöstä lähipäivinä ja pistämään tuotoksen kiertoon. Samoin aion roudata kaikki lukemani pokkarit aktikvariaattiin poislukien ne, joita mahdollisesti voisin kuvitella lukevani vielä toistamiseen (eli kaikki divariin...).

Tänäkään vuonna en aio huolehtia itsestäni yhtään sen paremmin kuin viime vuonna. Aion käydä kampaajalla samalla syklillä ja kasvohoitoon en edelleenkään saa aikaiseksi mentyä. Ja kesällä aion varmasti kärventää ihoni auringossa. Tästä on hyvä jatkaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Toi kuvapäiväkirja oli mullakin mielessä, mutta taisi olla sunnuntai 4.1. kun en jaksanut raahata kameraa mukaan joten se siitä!