17.1.2009

Erilainen kirppis

Perjantai pidettiin kotikirppistä. Valmistautumiseen vaadittiin pari lasia skumppaa Glossa ja pientä TahkoHätsäKätsän pre-planningia. Siinä vaiheessa eí vielä osattu aavistaa mitä tuleman piti.

Kotikirppis muuttui nopeasti pienimuotoisiksi illanistujaisiksi. Magnum pullo kuoharia meni alta aikayksikön. Samaan rytinään pari pulloa viiniä. Mikäs sen rattoisampaa kun oli perhe koolla ja kaikkea. Kovasta yrityksestä huolimatta, emme saaneet suostuteltua uutta tyttölasta tulemaan ihan vielä tähän maailmaan.

Klassinen "mennään yhdelle Pataässään" ei mennyt ihan niin kuin piti. Yhdelle oli lähempänä yhtätoista, ehkä jopa ylikin. Meno oli sen mukaista. Saku Sammakko, 15.yö ja ainakin yksi Dingon biisi saivat uudet sovitukset. Ääni lähti jo puolessa välissä. Ihan hyvä harjoitus bussimatkaa varten.

Onneksi koti oli lähellä. Sänky tosin liian kaukana. Uutiset ympäri kaupunkia kertoivat myös muista uuvahtaneista artisteista. Yksi lepäili kylpyhuoneessa, toinen eteisen lattialla. Mä pääsin sentään sohvalle.

Ei kommentteja: