3.1.2009

Ladulle!

Tänään herättiin Himokselta. Ei ehkä ihan niin pitkien ja rauhallisten unien jälkeen, mutta suht levänneenä kuitenkin. Ulkona ei ennustuksista huolimatta ollut niin kuolettava pakkanen kuin pelättiin, joten tekosyyt hiihdon välttämiseksi vähenivät entisestään.

Seurue ei halunnut ottaa mitään riskejä hiihtämään lähtemisen suhteen, joten otettiin ensin Virpistä ja Aino-Kaisasta vähän mallia. Kun pertsan mielikuvaharjoittelut oli tehty niin ei muuta kuin suksia vuokraamaan. Väsyneimmät kaverit "jäivät vartioimaan mökkiä", mutta reipas kolmikko lähti uhmaamaan keliä.

Välineet saatiin ja latukin löydettiin. Vielä kun saatiin koko ryhmälle sukset jalkaan niin siitähän se ilo sitten alkoi. Matkan varrella oli venakkoja poikittain ladulla, mutta muita yllätyksiä ei tullut. Eräskin ryhmämme hiihtäjä yritti hieman liian vaikeita kikkoja ja päätyi ottamaan tuntumaa latupohjaan. Ei näkyviä vammoja.

Pienestä alun haparoinnista huolimatta hiihto sujui kaikilta varsin mallikkaasti. Vaikka varpaat jäätyivät niin maaliin päästiin, eikä kenellekään tainnut jäädä isompia traumoja. Päätettiin lähteä jopa uudestaan, vaikka tuskin meistä kukaan siihen Finlandia-hiihtoon tulevaisuudessakaan lähtee.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kannatti! Ja tulihan siinä matkan varrella jopa ohituksia. Nyt on sekin päivä nähty, että on käyty hiihtämässä Himoksella.