3.10.2008

Lontoo

Syskyn ensimmäinen Lontoon keikka meni nopeasti. Kysehän oli luonnollisesti työkeikasta, mutta sain kuitenkin ujutettua sekaan pari (?!!) käyntiä Primarkista ja nopeen pistäytymisen New Lookiin. Vettä satoi, kuinkas muuten.

Historiaa tuli opittua hivenen, kun vierailin Cabinet War Roomeissa dinnerillä jossa juhlapuhujana oli Winston Churchillin tyttärentytär. Parhaiten jäi kuitenkin mieleen Mr. Churchillin mieltymys shampanjaan. Hänen kerrotaan joskus kysynyeen matemaatikkoystävältään, miten monta junavaunillista shampanjaa hän on ehtinyt mainitsemallaan kulutuksella täyttää. Lopputulos ei ollut edes puolikasta vaunullista, johon Churchill oli kommentoinut "So much to achieve, so little time". Winstonin lempi-shampanja oli kuulemma Pol Roger.

Mitä ruokaan tulee, niin en ole hetkeen syönyt niin huonoa illallista. Jotenkin vaan ei tuo selleri-perunakeitto oikein iskenyt alkuruokana, mutta mitäs muuta sitä sodanaikaiselta englanstilaiskeittiöltä voi odottaakaan. Henkilökunta taas oli tippunut ilmeisesti toiselta planeetalta, koska he eivät osanneet edes vastata, mitä ruokaa on tarjolla kun kysyivät kumpaa viiniä vieraat halusivat. Lopulta sain vastauksen joka oli: Soup... and... fish.

Paluulentoa odotellessani lentokentällä pääsin "toteuttamaan" itseäni lehtikojulla. Lappasin mukaani vaatimattomat pari kiloa erilaisia juoru- & muotilehtiä - Look, Now, Heat, OK, Marie Claire, Elle... Jes, mitä hömppää! Ja ensi viikolla uudestaan.

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Muistathan tehdä juorutiivistelmän!