26.10.2008

Loimaalla on käyty!

Lauantaina tehtiin jokseenkin yllättävä päiväretki Loimaalle. Nähtiin paikalline "ghetto", käytiin koe-maistamassa paikallisen ravintolan menu sekä luonnollisesti katsomassa Hurrikaanin riehumista. Täytyy sanoa, että kyllä Loimaalla osataan lentopallotapahtuma järjestää!

Katsojia oli lähes 800 (asiantuntijan arvio), mikä tuon kokoisella paikkakunnalle on valtava määrä. Paikan päälle piti mennä tuntia ennen pelin alkua, jos halusi istumapaikan pääkatsomosta?! Hurrikaani riehui kentällä voitokkaasti vaikka Ihana-Anssi vastapuolella yrittikin pitää Kempelettä pystyssä. Sen verran tiukilla voitto kuitenkin oli, että ääni oli lähteä. Onneksi nyt on hieno Hurrikaani-huivi, millä voi lämmittää kipeytynyttä kurkkua.

Seuraavaan kertaan jäi kuitenkin vielä paljon koettavaa. Pullat jäi maistamatta hallilla, pelipaitoja ei ollut vielä tarjolla ja mikä tärkeintä - Seurahuone jäi kokematta. Kaiken lisäksi Loimaan kaupungin nettisivut houkuttelevat matkailijoita seuraavin sanoin: Loimaan kaupunki on osa Vihreä kolmion vireää, uudistuvaa, energistä ja viljavaa matkailualuetta, joka muodostuu kymmenestä Loimaan seutukunnan kunnasta sekä Hämeestä lainatusta Ypäjän kunnasta. Aluetta halkovat ikivanha Härkätie ja historiallinen Huovintie. Ja lisäksi BIISONI on kuulemma yksi loimaalaisista erikoisuuksista.

3 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Mulla oli tosi vaikeaa olla Helsingissä kun TE olitte LOIMAALLA! Mä kyllä näkisin, että uusintavierailu ghettolandiaan on paikallaan.
" Biisoni - tuo tuttu ja turvallinen loimaalainen peruslemmikki"
Ja todellakin, 800 henkeä yleisöä on mittava osanotto - lajille kuin lajille ruuhkasuomen ulkopuolella!

Anonyymi kirjoitti...

Haapaska vois joskus pitää biisonipeijaiset Loimaalla!

-törmänen

Minkki P kirjoitti...

Mä kannatan!