3.10.2008

Ensimmäinen sarjapeli

Peliasut saatiin paikalle uunituoreina, kun Minkit kohtasivat ensimmäisessä kotipelissään ja kauden avauksessaan teineistä koostuneen vastustajajoukkueen. Alkuverryttelyssä minkkilauma oli intoa täynnä ja palloa todellakin hakattiin todellakin alaspäin. .

Peli lähti käyntiin kotijoukkueen tahdissa. Minkki S oli huikeassa vedossa heti ottelun ensi hetkistä lähtien. Liberon polvisuojat kävivät niin kuumana että niistä jäi siniset raidat lattiaan. Kun vastapuolella oli kuviot vielä hakusessa niin Minkit veivät erää kokemuksen voimalla pakottaen vastustajan pariinkin otteeseen aikalisälle ensimmäisen erä aikana. Minkki-Hoo tiputteli palloja keskeltä vastustajan kenttään tasaisesti. Tyylipisteitä ei jaettu, mutta eipä niitä pyydeltykään. Ensimmäinen erä Minkeille 25-18.

Toinen erä lähti uhrautuvasti käyntiin. Passari-Minkiltä irtosi lähes käsi syötössä ja Minkki I:lla laitettiin lonkat kiinni uudestaan. Kaikki yhden ja yksi kaikkien minkkien puolesta. Teinit vastapuolella aloittivat huutelun epäpuhtaista kosketuksista, mutta unohtivat että kaikki Minkit pelasivat jo yläsarjoja siinä vaiheessa kun tyttelit olivat vielä äidin rintaruokinnassa. Vastustaja jatkoi virhetehtailuaan ja meidän passari ehti siinä laskeskella yleisömääräksi 15 (myöh. korjattiin 18). Teinarien tuittuilu ei vienyt heitä järin pitkälle tässä erässä. Minkit ottivat voiton murskalukemin 25-10.

Vastustaja jatkoi mollivoittoista esitystään kolmannessa erässä. Hetkessä peli oli jo Minkkilaumalle Minkki C:n hyvien syöttöjen saattelemana 9-1. MinkkiM säesti hienosti opettamalla lähes "isän kädestä" mitern sitä palloa lyödään kovaa. Pikku-tytöt saivat kuitenkin jostain uutta pontta ja pääsivät parhaimmillaan viiden pisteen päähän. Penkki-Reino joutui jopa ottamaan aikalisän ja muistuttamaan muita Minkkejä, että illaksi tahdottiin kotiin. Aikalisällä ehdittiin tosin sopia myös vastustajan parhaan tsemppari-pelaajan palkitsemisesta. Aikalisä oli nuorisolle liikaa ja verkkosyötön jälkeen se olikin Minkkien voittokulkua loppuun saakka. Erä meille 25-16 ja koko ottelu 3-0.