22.2.2007

Veikataan taas

Näin arvokisojen kolkuttaessa jo ovella onkin taas aika tehdä pientä veikkausta. Normaalistihan veikkaillaan mitalien lukumäärää, mutta ajattelin ehdottaa hieman toisenlaista veikkausta. Suomalaisilla kun on surullisen kuuluisa historia dopingista kiinnijäämisissä, niin mitäpä jos tällä kertaa veikataan yksinkertaisesti sitä, että montako urheilijaa jää kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä Sapporon MM-kisoissa 2007?

Haluan kuitenkin säilyttää vähäisen uskon puhtaisiin suomalaisiin urheilijoihin (mieshiihtäjät ovat yksinkertaisesti niin p****ja, jotta ne eivät voi käyttää dopingia), joten laajennetaan veikkaus kattamaan kaikkien maiden osallistujat kaikissa lajeissa. Eli kaikki veikkaamaan, montako käryä paljastuu Sapporon kisoissa? Lisäpisteitä oikeasta kansallisuudesta, paras veikkaaja palkitaan.

Itse veikkaan 5 käryä, joista ainakin yksi on venäläinen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan että selvitään kahdella käryllä, Itä-Euroopasta.

Anonyymi kirjoitti...

Edellisvuosina tutuksi tulleet viiden päivän kilpailukiellot arvokisojen veriarvotesteissä ovat jälleen ajankohtaisia. Kahden päivän aikana on testattu 326 urheilijaa, kuusi heistä on saanut viiden päivän "kilpailukiellon" liian korkeiden hemoglobiini arvojen vuoksi. Kuudesta urheilijasta kolme on maastohiihtäjiä ja kolme yhdistetyn hiihtäjää.

Kiellon saaneiden urheilijoiden joukossa ei ole suomalaisia urheilijoita.

Kiellon saaneet maastohiihdon urheilijat:

Alen Abramovic, Kroatia
Sergei Dolidovitsh, Valko-Venäjä
Reto Bürgermeister, Sveitsi