21.2.2007

Olivia

Nyt se sitten ilmestyi. Olivia-lehti. Olin ilmeisesti edesauttamassa (?) kyseisen nivaskan julkaisua kärkkäillä kommentteillani ryhmäkeskustelussa joskus joulukuun puolivälissä. Siinä vaiheessa lehden julkaisu oli vielä EHKÄ ja siitä puhuttiin kovin hys hys, vaikka uusi päätomittajakin oli jo valittu ja asiasta informoitu lehtien palstoilla.

Jostain neuvoista tekijät olivat ottaneet opikseen, toisissa kohdin jäi vielä toivomisen varaa. Mainoksia oli yhä liikaa. Ei kukaan halua ryhtyä lukemaan lehteä, jossa viisi ensimmäistä aukeamaa ovat pelkkiä mainoksia. Fonttien kokoa oli lehden sivuilla yhdenmukaistettu sekä kuvien laatuun panostettu, joten periaatteessa lehteä voi ainakin selailla ilman että silmissä vilisee.

Hinta oli upouudella lehdellä lehdellä ihan passeli (2,90€), tosin vain ensinumerossa. Normihinta näyttäisi hipovan kahdeksaa euroa. Niin paljoa ei nipusta mainoksia kannata missään tapauksessa maksaa. Jos mainoksia ei lasketa niin sisältö oli juuri sitä Trendin ja Glorian välimaastoa - perustavaraa kampaajantuolissa selattavaksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä Olivia sellainen vanhojen naisten lehti eli hengeltään jossain vähen ennen ET:tä? Vai sekoitanko johonkin muuhun uutuuteen?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se tipahtaa sinne teini-Trendin ja keski-ikäisten Glorian välimaastoon. Säkin voit siis lukea sitä ihan hyvillä mielin.

Anonyymi kirjoitti...

Taidan kuitenkin pysyä uskollisena Suosikille ja SinäMinälle.

Prepe kirjoitti...

Eikös nelikymppisille ollut joku uusi lehti. Nimeä en muista. Miesten lehdet ovat paljon helpompia: Kalle ja Erotiikan Maailma lukevat niin vauvat kuin vaaritkin...

velli kirjoitti...

Kiva kuulla, että Olivia on ok. En ole löytänyt omaani suuresta lehtitarjonnasta huolimatta. Gloria on pinnallinen, Anna vielä pinnallisempi, Me Naiset älyttömän pinnallinen jne. Selaan ne läpi ja heitän roskiin. Naisia esineellistetään, erotisoidaan, 17 vuotiaat mainostaa ryppyvoiteita jne. Ne on täynnä käsittämättömiä viestejä. ET lehden mainos, jossa on kuva samasta naisesta nuorena ja vanhana +kysymys "kumman tarina on kiinnostavampi?" herättää mielenkiintoni. Mutta en voi ostaa virtsankarkailulehteä - ja kyllä mua kuitenkin kiinnostaa enemmän kuvat Brad Pittistä kuin Panu Rajalasta. Ehkä Olivia ei heti mene roskiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos pinnallisuus on ongelma niin ikään ja sukupuoleen katsomatta on olemassa laatuisa julkaisu: Parnasso. Ja prepelle tiedoksi, se ei ole pornolehti vaikka siltä kuulostaakin.

Anonyymi kirjoitti...

föönättiinkö?