25.2.2007

Koripallosta

Kävin eilen taas katsomassa "suomalaista koripalloa" parhaimmillaan. Kentällä vilisi mustia ö-tason miehiä, eikä kotimaista vaaleaa ihonväriä juuri näkynyt muuta kuin pilkkuina vaihtopenkillä. Kaiken lisäksi nämä "ulkomaanvahvistukset" tuntuivat välillä keskittyvän kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen. Leuat länkyttivät vastapuolen pelaajille jatkuvasti ja käsirysy oli valmis alkamaan useampaan otteeseen. No, onneksi peli päättyi edes jotenkin urheilullisesti ja parempi voitti.

Tämän päivän Hesarista löytyikin avoin kirje, missä kommentoitiin ulkomaisten pelaajien käyttöä Suomen koriksessa. Muutkin ovat huomanneet, ettei ketään kiinnosta mennä halleille katsomaan kun jenkit pelaavat toisia jenkkejä vastaan. Ja välillä nämä ns. vahvistukset ovat kaikkea muuta kuin vahvistuksia, vaikka tietenkin käyttäytyvät maailmantähtien elkein. Toivottavasti ulkomaalaispelaajille saadaan joku kiintiö. Muuten ei paljon "suomikoriksesta" voi puhua.

Hieman asian sivusta vielä. Jenkkivahvituksilla tuntuu olevan aina tatuointeja vaikka muille jakaa. Olen miettynyt, että harmittaako niitä yhtään kyseisten kuvien hakkaaminen ihoon kun ne ei edes näy kunnolla tummasta pinnasta? Pitää ilmeisesti kysyä suoraan, Google tuskin auttaa tässä asiassa.

Ei kommentteja: