14.2.2007

Hyvää Ystävänpäivää!

Tänään koitti taas tuo punaisten sydänten ja suklaan "liputuspäivä". Stockan karkkiosastolla jonotettiin eilen suklaarasioita kuin Kalliossa leipää konsanaan. Jotenkin en nähnyt itseäni seisomassa siinäkään jonossa.

Ystävänpäivä on toiseksi suurin korttien lähetyspäivä joulun jälkeen. Taas kerran joudun tunnustamaan laiskuuteni - yhtäkään korttia ei lähtenyt tänäkään vuonna. Tästä on todellakin varaa parantaa. Ehkä ensi vuonna sinäkin saat kortin. Oikein Hyvää Ystävänpäivää kaikille joka tapauksessa!

PS. Kuka muuten tiesi, että Ystävänpäivä on luultavasti saanut alkunsa muinaisen Rooman lupercalia-juhlista?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka ollakaan, en itsekään saata kuvitella itseäni jonottamaan suklaarasioita. Kyllä ystävyyden olemus löytyy jostain vallan muualta. Ja jotenkin olin vaivaantunut kun joku oli kekisnyt jakaa ruusuja ohikulkijoille työmatkani varrella. Niinpä kiersin tuon kaukaa.

Hyvää ystävänpäivää joka tapauksessa.

Nora kirjoitti...

Oikein mukavaa Ystävänpäivää myös sinulle Minkki P!

Minäkään en kortteja lähettänyt, vaan niitä tunteettomia ja liian helppoja meilejä, joista jo jouluna mainitsit.

Lisäksi en tykkää yhtään suklaasta, joten ei minuakaan siinä jonossa nähty, eikä minuun tehdä vaikutusta millään suklaarasioilla. Miksei muuten ole olemassa mitään salmiakkikorviketta? ;P

Mutta siis, oikein ihanaa Ystävänpäivää! Minusta tämä yleinen ystävänpäivän vietto on paljon kivempi kuin Amerikan malliin rakastavaisille...