21.2.2010

Pressiä

Nyt kun tuo tv-esiintyminen saatiin pois jaloista niin voi taas keskittyä muuhun. Koska olen kisakaupungissa reportterin vieraana niin tänään oli vuorossa visiitti kansainväliseen pressikeskukseen. Luvathan oli luonnollisesti pitänyt anoa jo etukäteen. Kaiken lisäksi passikin otettiin vielä pantiksi ennen kuin pääsin sisään.

En ole koskaan vieraillut pääkallonpaikalla, kun urheilulähetyksiä pistetään pakettiin. Olihan se pirun mielenkiintoista päästä seuraamaan vierestä, kun juttuja editoitiin ja niitä pistettiin menemään sinne kotisuomeen. Vierailijakortin etuoikeuksiin kuului myös, että olympiatulta pääsi katsomaan ihan vierestä ja ilman jonotusta. Meitsi antoi kameran laulaa, kun muu jengi oli mestoilla röökillä...

Toimistovisiitin jälkeen seurasin ryhmää vielä lehdistötilaisuuteen. Paikalla olevat miespuoliset urheilutoimittajat olivat innokkaina esittelemässä itseään, koska totesivat "että me olla varmaan tavattu". Siihen oli aika helppo vasta, että ei varmasti ollakkaan. Mahdollisuus annettiin myös M.Koivun, Filppulan tai Lepistön kanssa one-to-oneen, mutta skippasin tällä kertaa. En pystynyt näin äkkiseltään kehittelemään itselleni mitään sopivaa mediaa.

"Pressipäivä" saatiin näin päätökseen ja ohjelmassa oli vielä haahuilua ympäri kisakaupunkia. Väkeä on mestoilla päivä päivältä enemmän, joten tietyt nurkat on parempi kiertää ellei välttämättä halua paniikkikohtausta. Täälähän tosiaan on tuo aurinko porottanut koko viikon, joten joutui käymään hankkimassa suojakertoimet Kiehl'siltä.

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Oishan sulla ollu tässä ihan valmiina toimiva media!