8.2.2010

Kisaminkin seikkailut NY:ssa ja Vancouverissa

Vielä en tiedä, minkä kisan perässä Nykissä seikkaillaan, mutta ainakin Vancouverissa olisi tarkoitus päästä seuraan "isoja kisoja" ihan lähietäisyydeltä.

NY on koettu ennenkin ja edellinen setti reilut pari vuotta sitten oli aivan huikea. Soho Grand oli nimensä muikaisesti GRAND ja kaupunki oli upea. Tapaninpäivän alet tietenkin vain kruunasivat tuonkin kulutusjuhlan. Kelihän isossa ompussa saattaa olla aika vilakka, mutta uskon että Century21:ssa lämmitys pelaa. :)

Pitkän viikonlopun jälkeen kisaminkki siirtää tukikohtansa Seattlen välilaskun kautta Vancouveriin. Alan ammattilaiset ovat ottaneet ympäristöä haltuun jo tovin, joten ei pitäisi tälläkään turrella olla vaikeuksia sopeutua kisafiilikseen. Nyt pitäisi ryhtyä tiiraamaan kisaohjelmaa yhtä suurella innolla kuin Woodbury outletin karttaa, ettei vaan mitään menisi ohi.

Mitenkähän sitä pystyykään jakamaan huomionsa niinkin moneen paikaan samaan aikaan? Kisakaupungin kelit eivät ilmeisesti ole järin talviset, mutta kuka siellä jäähallissa lunta kaipaa? Aurinkoa vaan kehiin ja terassille nauttimaan tunnelmasta. Vancouver here I come!

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Vieläkin kade. ;)